Türk Kızılay Kıyafet Yardımı Sorunu!

11 Temmuz 2023 11:481.244

Hatay Antakya deprem bölgesinden ilk haftalarda çıkıp memleketim olan Samsun/Bafra ilçesine geldim Türk Kızılay'da çalışan iki kişi biri bayan diğeri erkek olmak üzere ilk günlerde gayet ilgili fakat ilerleyen zamanlarda çok farklı kişiliklere büründüler. 5 hane olarak Bafra ilçesine geldik hiç birimizin doğru düzgün kıyafeti yoktu Kızılay'dan alabileceğimizi söylediler.

Bize üç benden ya da hiç vermediler. İlk başta kendileri bize hem kışlık hem de yazlık vereceğiz dediler. İlerleyen zamanda bunu yalanladılar. Gözümün önünde dışarıdan herhangi biri geldi. Kafasına göre kıyafet aldı gitti bana kalkmış izinsiz ben kıyafet vermem diyor. İstediğin zamanda çağırıyor gidiyorum şu an işim var yarın gel diyor. Rabbim bu adamın eline düşürmesin 5 hane olarak bu adamdan çok çektik.

Depremzedeyiz biz kimseden dilenmiyoruz adımıza toplanan yardımlardan talep ediyoruz. Sadece deprem bölgesinde değiliz diye ölelim mi?Ben nasıl Hatay'da iki küçük evladımla yaşayayım. Bana kalk deniyor. Biz yardımları deprem bölgesinde olana yapıyoruz. Ben neyim evim gitmiş düzenimiz gitmiş işimiz gitmiş.

11 Temmuz 2023 15:11 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Vatandaşımız, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Türk Kızılay hizmetleriyle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Türk Kızılay Müşteri Hizmetleri

11 Temmuz 2023 15:17

Sayın Berna S. talebiniz sonuçlandırılmıştır. Konuya ilişkin güncel talep ve önerileriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Çağrı Merkezi

Berna
12 Temmuz 2023 15:37

Çok teşekkür fakat ben şikayet dilekçe mi çekmek istiyorum konuyla ilgili oradaki memurla problemini çözdüm

9 Eylül 2023 16:55

Merhaba teyzemin mağdur çocukları var onlar için yardım alıyor ancak Kızılay'daki çalışan kadın girmelerine izin vermiyor sadece isteği kişilere kıyafet veriyormuş sizin sorununuzu nasıl çözdüler acaba yardımcı oldular ise teyzeme söyleyeyim o da şikayet yazsın?

Türk Kızılay Destek Depremzedelere Ulaşmıyor

27 Mart 2024 07:523.723

Hatay'da depremzede olarak evimiz yıkıldı ve oğlumla birlikte ikinci gün kurtarıldık. Her şeyimizi depremde kaybettik. D...

Türk Kızılay Yenimahalle Şubesi Çalışan Tavrı

7 Ekim 2023 11:592.922

Türk Kızılayı ben Hatay'dan gelen kızı tedavi gören 3 çocuğu ile Ankara'da tutunmaya çalışan bir anneyim ve kadınım bir ...

1 Destek

Türk Kızılay Yardımların Adaletli Dağıtılmaması Ve Çalışanların Kötü Muamelesi

5 Temmuz 2023 22:58388

Hatay Sümerler Doğuş Okulları'nda yardım yapacağını bebekler için kıyafet vereceğini duyurdu. Kızılay yardım paketini al...

Tümünü Gör
Türk Kızılay Kan Bağışı Yaptıktan Sonra Kolundaki Oluşan Morluk!

Türk Kızılay KanBağışı Yaptıktan Sonra Kolundaki Oluşan Morluk!

Ali
Türk Kızılay Zor Durumdayım Yardımcı Olun

Türk Kızılay ZorDurumdayım Yardımcı Olun

Salih
Türk Kızılay'a Giriş Yapamıyorum Sorun Yaşıyorum!

Türk Kızılay'aGiriş Yapamıyorum Sorun Yaşıyorum!

Sarenur
Kızılay'ın Kan Tahlil Sonuçlarının Yanlış Çıkması!

Kızılay'ın KanTahlil Sonuçlarının Yanlış Çıkması!

Uğur
Türk Kızılay Geri Dönüş Yapılmadı