TEV Burs Başvurusunda Karışıklık

TEV Burs Başvurusunda Karışıklık

Merhaba, ben Müzbeh Öğretmiş. TEV burs başvurusu yapmıştım. Ön eleme aşamasındaydım ve geçen gün girdiğimde 'Mülakata hak kazandınız' kısmı çıktı. Neyse, mutlu oldum. Sürekli sayfayı yeniliyordum ve şu an tekrar ön eleme aşamasında diyor. Dalga mı geçiyorsunuz, cidden anlamadım. Lütfen bir cevap verin.

18 Kasım 2024 18:51 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sevgili adayımız, Obigenç Burs Başvuru Durumu takip ekranını kullanan adaylarımızın başvuru durumu ile ilgili görüntüledikleri hatalı bildirim nedeniyle üzgünüz. Obigenç platformunda şu anki güncel başvuru durumunuzu dikkate almanızı rica ederiz. 13 Aralık’a kadar devam edecek mülakat sürecinde, mülakata katılmaya hak kazanan adaylar, “Mülakata Hak Kazandınız” bildirimi ile birlikte mülakat tarihi ve bağlantısı görüntüleyebilecektir. Değerlendirme Devam Ediyor şeklinde görüntülenen uyarı, başvurunuzla ilgili en kısa sürede olumlu/olumsuz dönüş yapılacağı anlamını taşımaktadır.

18 Kasım 2024 19:10

Öyle diyorsunuz ama az önce hesabın kendisine girdiğimde bana görüşmeye katılmadığınız için mülakatı geçemediniz diyor. Eğer mülakata girmeyeceksem neden o kadar şeyle uğraştım boşu boşuna.

5 Aralık 2024 11:05

Tev mülakatına alınmıyorum. 2 haftadır neredeyse bekliyorum ama alınmıyorum nedeni nedir acaba biri açıklayabilir mi? Çünkü bu Bursa çok ihtiyacım var ve benim için çok önemli. Ayrıca buna istinaden saat 10 dan beri iki kez bağlantı sorunuyla karşılaştım

8 Aralık 2024 17:53

Tev niye mülakat sürecinden dolayı bana yardım etmiyor ben buradan onlardan şikayetçiyim hem bana mesaj la link atın hem beni mülakata almıyorsunuz. Lütfen gerekeni yapın. Bu burs'a çok ihtiyacım var bana lütfen yardım edin bu yılı yoksa nasıl geçireceğimi bilmiyorum

21 Kasım 2024 14:26

Mülakat nasıl oluyor

19 Kasım 2024 17:15

Aynısı banada yazdı 15 gün önce Aradığımda hatalı bildirim dediler

19 Kasım 2024 16:32

Haklı bende aynı şeyden şikayetçiyim dalga mı geçiyorsunuz acaba

Burs Başvurusunda Beklenmedik Değişiklik Ve Hayal Kırıklığı

Merhaba, ben Esma Y****. Tev burs başvurusu yapmıştım. Ön eleme aşamasındaydım ve geçen gün girdiğimde 'Mülakata hak kaz...

4 Yorum

Türk Eğitim Vakfı Burs Başvuru Yapamıyorum

Türk Eğitim VakfıBurs Başvuru Yapamıyorum

Elif
Türk Eğitim Vakfı Bursu Sistem Hatası

Türk Eğitim VakfıBursu Sistem Hatası

Eda
Türk Eğitim Vakfı Burs Kazandığıma Dair İşlerimi Hepsini Hal Ettikten Sonra Reddedildi!

Türk Eğitim VakfıBurs Kazandığıma Dair İşlerimi Hepsini Hal Ettikten Sonra Reddedildi!

Delila

Öne ÇıkanKonular