TEV Burs Başvurusunda Karışıklık Ve Hayal Kırıklığı

TEV Burs Başvurusunda Karışıklık Ve Hayal Kırıklığı

Merhaba, ben Özlem Kökçü. TEV burs başvurusu yapmıştım. Ön eleme aşamasındaydım ve bugün girdiğimde 'mülakata hak kazandınız' kısmı çıktı. Neyse, mutlu oldum. Sürekli sayfayı yeniliyordum ve şu an tekrar ön eleme aşamasında diyor. Dalga mı geçiyorsunuz, cidden anlamadım. Lütfen bir cevap verin.

Özlem
14 Kasım 2024 18:11

Ya şaka mısınız şu anda teknik değerlendirmeyi geçemedi yazıyorsunuz nasıl karar verdiniz anlamadım önce mülakata hak kazandınız dediniz şu anda geçemediniz diyorsunuz

Özlem
20 Kasım 2024 00:45

Cevap verseydiniz bari ya

Yorumlar(19)

22 Kasım 2024 10:52

Merhaba bende de teknik değerlendirmeyi geçemediniz yazıyordu ama geri gitti şimdi ise ön eleme aşamasında diyor sizde ne yazıyor şu an değişti mi?

19 Kasım 2024 11:16

Bende devam ediyor yazıyor elenmiş mi oluyorum yoksa yeşil bölge dolduğunda mı mülakat başlayacak?

17 Kasım 2024 13:54

Beni mülakata almışlardı. 2 hafta oldu. Yaklaşık 1 haftadır da mülakat süreci tamamlanmış son eleme işlemine geçmiş gözüküyor. Eğer hâlâ mülakata kabul edildiniz yazıyorsa ya muhtemelen elendiniz ya da sistem herkeste farklı gözüküyor

17 Kasım 2024 01:02

Hâlâ ön eleme aşamasında yazıyor

16 Kasım 2024 23:57

Bende de aynı şekilde oldu nasıl elendiğini öğrendin uygulamada mı yazıyordu?

16 Kasım 2024 09:18

Bende mülakata hak kazandım ama tarihi henüz belirlemediler

15 Kasım 2024 13:16

Benimde öyle olmuştu aradım teknik bir arıza varmış ondan mülakata hak kazandınız demişlerdi

15 Kasım 2024 10:04

Bende başvuru yapmama rağmen ne olumlu ne olumsuz hiçbir şekilde cevap gelmedi nereden nasıl bakacağız

15 Kasım 2024 09:52

Bende Tev den mülakat hakkı kazandım ve mülakat saatimi ve tarihimi belirlediler.

Burs Başvurusunda Beklenmedik Değişiklik Ve Hayal Kırıklığı

Merhaba, ben Esma Y****. Tev burs başvurusu yapmıştım. Ön eleme aşamasındaydım ve geçen gün girdiğimde 'Mülakata hak kaz...

4 Yorum

Türk Eğitim Vakfı Burs Başvuru Yapamıyorum

Türk Eğitim VakfıBurs Başvuru Yapamıyorum

Elif
Türk Eğitim Vakfı Bursu Sistem Hatası

Türk Eğitim VakfıBursu Sistem Hatası

Eda
Türk Eğitim Vakfı Burs Kazandığıma Dair İşlerimi Hepsini Hal Ettikten Sonra Reddedildi!

Türk Eğitim VakfıBurs Kazandığıma Dair İşlerimi Hepsini Hal Ettikten Sonra Reddedildi!

Delila

Öne ÇıkanKonular