Tur Rotasından Tur Almamıza Rağmen Başka Turla Gitmemiz!

27 Nisan 2023 23:33

Tur Rotası ile bayram Kapadokya turu aldık. Aracımızın üzerinde Trendturlar yazıyordu. Oradan alsak daha uyguna geliyordu. Zaten kişi başı 300'den bilgi verilmeden değiştirilmesi zaten en başında sorun. Çift kişilik yatak seçmeme rağmen tek kişilik yataklar birleştirilmişti. Arkadaşım tek kişilik yatak seçmesine rağmen ona da çift kişilik yatak verilmişti. Molalarda verilen süre hep aşıldı. Her molada insanları bekledik. 10 dakikalık mola 30-40'a çıktı. Tur rehberi bu konuda hiç söz geçiremedi. Bu benim üçüncü tur deneyimimdi ve ilk defa kötü bir tur deneyimim oldu. (Diğer ikisi farklı turlardı)

03 Mayıs 2023 18:46 (Şikayetten 5 gün sonra)

Serkan
Serkan

Aynısı şu an benim başıma geldi gezinoloji ile görüştüm fiyat aldım istediğim yerden alacaklarını söylediler ben tamam dedim işlem yaptım tam onaylayacakken yok orası olmaz dediler. Neyse tur rotasını aradım onlarla anlaştık hatta 250 TL fazla idi neyse ödeme yaptım bir mesaj geldi gezinoloji ile gideceksiniz diye... Bende hemen iptal ettirdim şu an iptal de tam olmamış hafta içini bekleyeceğiz para değil de zamanıma üzüldüm planlı bir insanım tüm planlarım altüst oldu. Ayrıca böyle bir şey olabilir deseler yine razıydım

25 Temmuz 2025 23:12

Tur Otobüsünde Su Talebime Olumsuz Ve Saygısız Yaklaşım