Tüketici Hakem Heyetleri Tüketici Hakem Heyeti Karar Sonuçlandı Ancak Karar Gözükmüyor.

24 Ekim 2023 17:3928.410

Tüketici Hakem Heyeti başvurusunda karar sonuçlandı ancak ne tarafıma mail atıldı ne de tebligat yollandı. E-Devlet üzerinden de karara bağlandı ibaresi yazsa da karar sisteme yüklenmemiş. Bir an önce kararın tarafıma iletilmesini, sistem üzerinden de giriş yapılmasını talep ediyorum.

30 Ekim 2023 10:25

Bugün tarih 30.10.2023. Oysaki başvurum 12.10.2023 tarihinde karara bağlandı. Ancak 18 gündür karara ulaşamıyorum. Başvurumun teknolojik alet ile ilgili olduğundan dolayı kararın artık sisteme yüklenilmesini talep ediyorum.

1 Kasım 2023 16:24

Tarih 01/11/2023. Bir ay daha bitti ve yeni bir ay başladı. Ancak ben hâlâ karar sonucuna ulaşamadım. Bizzat kendim gideyim dedim. Onda da binayı taşımışlar. Karar sonuca bağladı oysaki bunu yayımlamak ya da göndermek bu kadar uzun sürmemeli. Neredeyse bir ay oldu ve ben hâlâ karar metnine ulaşamadım.

Gizem
Gizem
19 Şubat 2024 22:58

Hala bekliyor musunuz? Ne oldu sonuç?

Fahrettin
Fahrettin
16 Şubat 2024 21:18

Durum nedir karara ulaşabildiniz mi? Ne kadar sürdü? Aynı durumu bende yaşıyorum bilgi verir misiniz?

Berfin
Berfin
28 Ekim 2023 19:51

Merhabalar bende şikayette bulunmuştum ama e devlette sadece başvuru gözüküyor karara bağlandığını nasıl anlayabilirim

Tüketici Hakem Heyetleri Kararı Tarafıma İletilmedi!

Sedrettin
19 Mayıs 2024 14:1111.483

Hakem Heyeti'ne bir şikayette bulundum uzun bir süreden sonra şikayetiniz karara bağlandı şeklinde yazıyor. Sonucun ve k...

Tüketici Hakem Heyetleri Tüketici Hakem Heyeti

Deneme
29 Mayıs 2024 17:558.448

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum. İlgilili firmanın savunması Mart ayında geldi ancak hala daha geri dönüş al...

Tüketici Hakem Heyetleri Tüketici Hakem Heyeti
1 Destek