Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Defolu Ürün Ve İade Sorunu

Defolu Ürün Ve İade Sorunu
07 Kasım 2024 11:57

Doğum günü hediyesi olarak oğlum butikten bana bir çift bot almış. Aldıktan 1-2 gün sonra hediyeyi bana verdi. Botun ucu fotoğraftaki gibi defoluydu. Bu kalitede bir ürüne 2 bin küsur lira da para vermiş yazık yani. Ertesi akşam değişim yapmak için butiğe gittim. Çalışan hanımefendi ile diyaloğumuz şu şekilde oldu:
Personel: Yalnız aynısı var mı bilmiyorum. Ben: Farklı bir şey de bakabilirim sıkıntı değil.
Personel: Sadece ayakkabı alabilirsiniz.
Ben: Tamam ayakkabı bakarım sıkıntı değil.
Ama maalesef ayak numarama uyan 1 tane bile ayakkabı yoktu. İade yapalım dedim. Personel iade yapılmadığını söyleyince sinirim zıplamaya başladı. Tabi böyle bir şeyin hukuken uygunsuzluğunu anlatmaya çalışsam da anlamadı ve gerildik. Yetkili biri ile görüşmek istedim. Arka taraftan bir bey geldi. Aynı tarz aynı üslup sorunu ile. "Belki siz yaptınız ne belli" ye kadar geldi laf. Vakti çok olan boş bir insan olsam hukuken uğraşırdım ama ne öyle bir vaktim ne de sabrım var maalesef. Sizin varsa alışveriş yapın. Ayakkabıları da ihtiyacı olan birine verdim.

07 Kasım 2024 19:02 (Şikayetten 7 saat sonra)
07 Kasım 2024 19:07
07 Kasım 2024 19:17

Sizin sorunlarınıza problem olabileceğimizi samimiyetle size bildirmek isteriz"?

29 Ekim 2025 12:24
29 Ekim 2025 13:18

Maalesef sorunun çözümü ile ilgili hiçbir şey yapılmadığı için şikayetimi silmeyi düşünmüyorum. Bir yıl geçti üzerinden ama herhangi bir çözüm teklifi de sunulmadı. Buradan sizi anlıyoruz vs tarzında yazdığınız cevaplar çözüm odaklı değildir.

Canan sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2025 18:42
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2025 03:32

07 Temmuz 2023 11:34
Halil sonuçtan çok memnun

30 Ağustos 2023 14:43
İldeniz sonuçtan hiç memnun değil

İldeniz
15 Ağustos 2024 17:11