Üründe Yabancı Madde Tehlikesi

Üründe Yabancı Madde Tehlikesi
21 Aralık 2024 00:34479

20.12.2024 tarihinde Muğla Bodrum'da almış olduğum Tuğba Cezerye Fıstıklı'yı yerken içinden çıkan 1-2 cm boyunda şeffaf cam ya da sert plastiğe benzer bir madde, azı dişimin kırılmasına sebep oldu. Benim dişim kırıldı, başkasının başına gelmesin. Bu ürünlerde yabancı madde kontrolü yapılmıyor mu? Yapılıyorsa bu cam ya da plastik madde nasıl girdi?

24 Aralık 2024 15:06 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Müşterimiz... Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye ve güvene teşekkür ederiz... Mesajınızı bize ulaştırmış olmanız bizim için sevindirici bir durum. Zira tüketicilerimizin düşüncelerini bilmek, bize her konuda daha dikkatli davranmaya sevk etmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Tuğba Kuruyemiş olarak, kuruluşumuzdan bugüne kadar asla ödün vermediğimiz ve üzerinde hassasiyetle durduğumuz konu, üstün kalite anlayışımız ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemdir. Yaşadığınız bu durumdan dolayı, markamıza olan güveninizi ve sizin gibi bilinçli bir müşterimizi kaybetmek istemeyiz. En kısa zamanda size ulaşacağımızı belirtir, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla... Tuğba Kuruyemiş Müşteri Hizmetleri

24 Aralık 2024 15:23

Değerli Müşterimiz; Öncelikle Tuğba Kuruyemiş markasını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Siz Değerli Müşterilerimiz'in görüş,önerileri ve şikayet mesajları bizim için son derece önemlidir.Şikayetiniz denetim departmanımıza aktarılmıştır. Bilginize Sunarız, Saygı ve Sevgilerimizle Tuğba Kuruyemiş Müşteri Hizmetleri

Tuğba Kuruyemiş Cevizli İncirin İçinden Plastik Parça Çıktı

23 Şubat 2024 16:28658

23 Şubat 2024 tarihinde Kütahya'daki Tuğba mağazasından satın aldığım cevizli incirin içinden yemekteyken plastik parça ...

Tuğba Kuruyemiş Cevizli İncirin İçinden Plastik Parça Çıktı

Malatya Pazarı Murat Palancı Malatya Pazarı Meyve Bar İçinden Antep Fıstığı Kabuğu Çıktı

7 Nisan 2024 00:291.118

A101 den aldığım Malatya Pazarı Karma Antep Fıstıklı Meyve Bar içinden Antep fıstığı kabuğu çıktı, bu yüzden diş dolgumu...

25 Mart 2024 22:191.611

"Firma yetkilisi ile görüşme sağlanmış gerekli açıklamalar tarafıma yapılmış ve ürün yenilenmiştir. İlgilerinden dolayı teşekkür ederim."

Tümünü Gör

Kaan
Tuğba Kuruyemiş Çekirdekten Kurt Çıktı

Tuğba KuruyemişÇekirdekten Kurt Çıktı

Neşe
Tuğba Kuruyemiş Kömede Kıl Çıktı!

Tuğba KuruyemişKömede Kıl Çıktı!

Şerife
Tuğba Kuruyemiş Bozulmuş Ve Ezilmiş Hurmalar