Mert sonuçtan hiç memnun değil

Malatya Pazarı Murat Palancı Malatya Pazarı Meyve Bar İçinden Antep Fıstığı Kabuğu Çıktı

07 Nisan 2024 00:29

A101 den aldığım Malatya Pazarı Karma Antep Fıstıklı Meyve Bar içinden Antep fıstığı kabuğu çıktı, bu yüzden diş dolgumun bir kısmı kırıldı. Bu nasıl sorumsuzluk, ürünler denetimden geçmiyor mu? Daha kötü şeyler de olabilirdi, oluşması muhtemel herhangi bir rahatsızlığı da göz önüne alarak maddi ve manevi gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.

15 Ocak 2025 18:07

29 Ocak 2025 14:31
Hijyen Sorunu: Meyve Barında Saç Şoku
Ummahan sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Cezeryenin İçinden Lastik Çıktı, Güvenlik Ve Hijyen Konusunda Endişeliyim

13 Ekim 2025 18:27
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 13:06
Malatya Pazarı Murat Palancı Meyveli Bar İçinden Taş Çıktı
Özge sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 23:47
Malatya Pazarı Murat Palancı Markalı Lokumdan Taş Çıkması Tüketiciyi Tedirgin Etti