15 Mayıs 2024 21:30

Kalitesine güvendiğim marka Tuğba üzdü bizi. Yerel markalardan alışveriş yapmayıp sırf Tuğba dan alabilmek için 130 km yol gidip aldığımız ürünlerin böyle çıkması bizi dahada üzdü ve Tuğba kuruyemişe olan güvenimizi zedeledi. Firma ile iletişime geçip bu durumu bildirmek istedim lakin internetten sayfasından bir iletişim numarası bulamadım. İkinci kez üzüldüm. Bir daha alışveriş yapar mıyım bilmiyorum.

26 Eylül 2024 16:39 (Şikayetten 4 ay sonra)
26 Eylül 2024 16:45

Sayın Şikayetvar.com Yetkilisi; Değerli Müşterimiz Gökhan Bey ile yapılan telefon görüşmesinde,müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Bilginize Sunarız, Saygı ve Sevgilerimizle Tuğba Kuruyemiş Müşteri Hizmetleri

Gökhan
Gökhan
28 Eylül 2024 10:49
Tuğba Kuruyemiş Sana Bu Hiç Yakışmadı

Sorunumu görüp ilgilenen Tuğba Kuruyemiş e teşekkür ederim. Güvenim kırılmıştı o günden beri başka kuruyemişçilerden alışveriş yapıyordum. Kalitesine güvendiğim için alışveriş yapıyordum. Yine kalitesini konuşturup ilgilendiler sağ olsunlar. Sizin gibi sağ duyulu firmalar olduğu için şanslıyız. Sizlerden ricam nerede şubeniz varsa dikkat edilmesi. Sizleri kaybetmek istemiyoruz. Saygılarımla.

26 Ocak 2024 20:52

31 Ağustos 2025 13:44
Kurtlanmış Lokumlar Ve Cevapsız Kalan Şikayetim
B. T. sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 22:31
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 14:11
Tuğba Kuruyemiş Bayat Ürün Satıyor Ve İade Almıyor.

17 Kasım 2023 14:48