Burcu sonucu yetersiz buldu

Tuğba Kuruyemiş Didim Altınkum Şubesinde Yaşanan Tatsız Olay

10 Ağustos 2024 21:19
Burcu'nun Teşekkür Mesajı
“Merhabalar tekrardan ilginize teşekkür ederim. Çalışana uyarı yapılacağını bildirdiniz. Gerekli uyarıdan sonra tekrar tarafıma bilgi vermenizi rica ederim. Teşekkür ederim”

Tuğba Kuruyemiş Didim Altınkum şubesinden alışveriş yaparken camekanların içinde sinek geziyor diye sessizce mağaza çalışanı hanımefendiye bilgi vermeye çalışırken, mağaza sorumlusu mu tam olarak görevi ne olduğunu anlamadığım H**** Bey tarafından yerli yersiz hakaret içerikli sözlere maruz kalıp dükkandan kovulmaya kadar ileri gitti. Asla yakıştıramadım Tuğba Kuruyemiş markasına. Nezaketle yaptığım uyarı sonucunda kişisel olarak bir sürü hakaret ve saygısızlığa dönüştü. Uğradığım bu haksızlığın giderilmesini istiyorum.

12 Ağustos 2024 12:55 (Şikayetten 1 gün sonra)
Burcu
12 Ağustos 2024 13:04

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Markanıza olan güvenimiz sonsuz. Yaşadığımız bu tatsız durum çok can sıkıcı idi. Ne bana ne de yanımda olan anneme yaşına hürmeten saygı gösterilmedi. Sadece satış dükkanını düşünerek sessiz ve nazikçe yaptığımız uyarı aşırı bir tepki ve hakaretle karşılandı.

Burcu
12 Ağustos 2024 15:45