Meral sonuçtan hiç memnun değil

Trust Wallet Paramı Çekemiyorum

Trust Wallet Paramı Çekemiyorum
19 Mart 2024 17:49

Bir haber sitesinde kısa vadede para kazanma diye bir linke tıkladım! Daha ne olduğunu anlamadan arandım Trust wallet cüzdan adı altında bir hesap açtırdılar. Binance TR de dahil. İlk yatırmam gereken rakam 7965₺ dendi. Daha sonra yatirim danışmanı atadılar Londra'da yaşıyor vs. İlk etapta bana 20$ deneme çekim yaptırıldı eve para hesabıma geldi. Ancak daha sonra benden daha çok yatırmamı ve bir de 14 gün cayma hakkımı kullanmak üzere 100 bin ₺ lik kredi çektirdi. Toplamda yatırdığım para 7.712$ ve yapılan 3-5 günlük yatırımla biriken 11.000$. Simdi krediyi kapatmak üzere para çekmek istedim ancak benden 3.978$ gibi vergi adı altında para istediler. Blokenin kalkması için ya bu bedeli ödersiniz ya da blokeyi kaldırmayız diyorlar. Lütfen yardim edin yol gösterin. Parasını kurtarabilen varsa ne olur benimle iletişime geçsin.

profile profile profile

Yorumlar (12)

Nurcihan

Bende aynı durumdayım ama maalesef çözüm yok. Başvurmadığım yer kalmadı

Ferdi

Maalesef aynı şekilde bende yatırım için 4200 dolar verdim. Aynı kişiler

Özlem

Parayı kurtarmak için kesin olmamak ile birlikte bir şansım var ama içinde 200 bin cüzdanımda görünecek paraya ihtiyacım var ve ben onu bile bulamıyorum Göz göre göre şansımı yitiriyorum

Nurcihan

Çözüm buldunuz mu. Cüzdanınızda o pata olsa bile çekemezsiniz çok araştırdım kullandıkları uygulamalar sahte istedikleri gibi rakamlarla oynuyorlar ve o parayı vermiyorlar

Nil

Merhaba anlattığınız hikayenin aynısını yaşadım. Çözüm bulabildiniz mi? Çözüm bulduysanız beni bilgilendirir misiniz?

Çözüm buldunuz mu

Ali nasıl ulaşabilirim sana

Özlem

Aynı durumdayım

Hasan

Benzer süreçleri yaşıyorum

Nil

Merhaba Özlem hanım; siz ne durumdasınız?

Füsun

Bende aynı durumdayım

Erhan

Aynen 27500 civarı USD vardı hesap donduruldu şimdi parayı dahi göremiyorum. Mining pool diye bir havuz sistemi yapılarak para burada blokeleniyor istedikleri parayıyatırdıkca bir yüksek meblağ daha sürüyorlar yok onay gerekli yok sistem değişti simdi böyle oldu para başka hesaba anında aktarılıyor ve Trust wallet güvenlik ağını delerek tam güvensiz bir ortam oluyor

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Trust Wallet Ve Binance Arasında Kayıp Para Sorunu!

18 Mart 11:48

Trust Wallet Cüzdanımda Bloke Edilen Bakiyemin İadesini Talep Ediyorum