Trust Wallet Hesabımdan Binance Hesabına Gönderdiğim USDT Ulaşmadı

16 Temmuz 2024 01:36

Trust Wallet hesabımda 9.600 USDT vardı. Binance hesabıma gönderdim, ulaşmadı. 14048002411 numaralı WhatsApp hattına yazdım. Hemen yardımcı olalım dediler, kendi dilimizde. Asla bu WhatsApp hattı ile görüşmeyin. Niyetleri bize kötülük etmek. Burada 'WhatsApp hattında çalışanlara emeklerinden dolayı teşekkür ederiz' yazanlar da aynı ekipteler. Bizim gibi insanları yanlış yönlendirmek için yazıyorlar. Benden 2 BNB aldılar. Nasıl yapıyorlar, sistemi bilmiyorum ama 9.600 USD çıkıyor hesaptan, hem de doğru adrese, ama ulaşmıyor. Sonra da sizi engelliyorlar. [email protected] bu adrese asla hiçbir şey yazmayın, bu adres sahte. Sizi yanlış yönlendiriyor. 12 kelimeyi asla kimseye vermeyin. Resmi destek sitesindeki adrese yazın sadece. Çözülür mü çözülmez mi bilmem. Ama çaresizlik bizi yanlış yapmaya götürüyor. Burada WhatsApp hattı ile ilgili olumlu yazanları doğru insanlar sanıyoruz. Hayır, değil. Bu plana düşmeyin. Ben alamadım. Paramı ve 2 BNB de gitti. Burayı da düzenli okuyorlar. Benim kızımın ameliyat parasıydı. Bütün kötü duaları ediyorum bu insanlara. Çoluk çocukları, aileleri bin beter olsun ve çaresiz kalsınlar.

profile profile profile

Özlem

Doğruyu bir bir anlatmışsınız

Engin

Amin. Çok güzel yazmışsın

Trust Wallet İşlemlerinde Güven Sorunu

29 Kasım 2024 19:02
Trust Wallet İşlemlerinde Güven Sorunu
Süheyla sonuçtan hiç memnun değil

Trust Wallet İle Binance TR Arasında Kayıp Kripto Transferi

17 Mart 00:14