Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
27 Mayıs 2024 17:12

23.05.2024 tarihinde Trip.com üzerinden Nevşehir'den bir otel rezervasyonu yaptım. Yaklaşık 2 saat sonra seyahat planımda zorunlu bir değişiklik oldu. İptal etmek istedim fakat iptal edilemeyeceği bilgisi verildi. Birden fazla kez denedim, Trip.com uygulamasından iptal seçeneği mevcuttu. Oradan da denedim, otel ile görüşme sağlanacaktır dediler. Otel ile kendim görüşme sağladım, kesinlikle iptal olmayacağını söylediler. Trip.com'dan da mail geldi, iptal edilemeyeceğine dair. Seyahat planımı iptal ettim ve otelde konaklamak için yola çıktım. 25.05.2024 saat 00:30 sularında otele geldim, bana oda olduğunu ve 3.500 TL'den yardımcı olacaklarını söylediler. Rezervasyonumun olduğunu ve 2.350 TL'den rezervasyon yaptığımı, bu rakamı ödeyeceğimi söyleyince, rezervasyonunuz iptal edilmiş, boş odamız yok, sizin odanız başkasına verilmiş dediler. Nasıl olabilir? Tüm gün iptal etmek için uğraştım, kesinlikle iptal edilemeyeceğini hem otel hem de Trip.com söyledi. Otele gelince iptal olmuş diyorlar. Geceyi arabada geçirmek zorunda kaldım. Trip.com'dan kimseye ulaşamadım. Bunların üstüne Trip.com, otelde konaklamışım gibi değerlendirme maili atıyor. Çok gülünç bir durum.

Murat
Murat

Bir gelişme var mı acaba

02 Haziran 2024 17:56
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 22:28
Trip.com & Jiva Beach Resort Otel 3 Gün Kala Rezervasyonumu İptal Etti
Oğulcan sonuçtan hiç memnun değil

Tatilbudur'un Rezervasyon Fiyaskosu: Kapalı Otel Ve Ekstra Ücret Talebi

Oğulcan