Akif sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 20:07

10.04.2023 tarihinde A101'den Trident marka telefon aldım ve hayatımın yanlışını yaptığımı sonradan anladım. Telefon sekiz ay dayanamadı ve ekran yan taraftan açıldı. Garanti kapsamında tamir ettirmek için servisi aradığımda, MNG Kargo ile anlaşmalı olduklarını söylediler. Ancak MNG Kargo ile anlaşmaları olmadığını öğrendim ve Yurtiçi Kargo ile 158 TL karşılığında telefonu gönderdim. Bugün servisten aradılar ve ekran tamiri için 2000 TL masraf çıkardıklarını belirttiler. Ben telefonu zaten 3134 TL'ye almıştım. Bu durum gerçekten kabul edilemez. Hep sıfır ürün alırım ve garantisi olan ürünler tercih ederim. Bugüne kadar hiçbir markada bu tür bir problemle karşılaşmadım. Trident markasına güvenmek yerine ikinci el ürün almak daha mantıklı görünüyor. Bu markanın garantisi ne yazık ki güven vermiyor ve insanı maddi ve manevi olarak mağdur ediyor.

18 Aralık 2023 08:54 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Trident İyi Günler Dileriz.

18 Aralık 2023 08:55

MERHABA ARADIK FAKAT ULAŞAMADIK GERİ DÖNÜŞÜNÜZÜ BEKLİYORUZ İYİ GÜNLER DİLERİZ

Akif
Akif
18 Aralık 2023 08:59

Beni arayan olmadı çözecekseniz telefon hala servisinizde ekranını değişip yollarsınız

Hulusi
24 Ağustos 2023 20:00
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Trident Sürekli Kopan Wi-Fi Ve Şarj Girişi Problemi

Muhammet
23 Eylül 2023 10:46
Trident Sürekli Kopan Wi-Fi Ve Şarj Girişi Problemi

Recep
29 Nisan 2024 14:09
Trident Servis Çok Alakasız
Onur sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 13:16

Trident Telefon Açılmıyor Kendiliğinden Kapanıyor