TREPAŞ İcraya Verilmem Konusu!

14 Haziran 2024 11:44

Çorlu'da ikamet ediyorum. 2017 yılından beri TREPAŞ abonesiyim. Bir defa bile faturalarımı gününü geçirmeden ödedim. Otomatik ödeme talimatı kredi kartına tanımlı olan ödemelerim, kredi kartını yenilettiğim için sistemden düşmüş ve 3 fatura ödenmemiştir. Tarafıma hiçbir tebligat yapılmadan icraya verilmişim. Ortalama 1000 TL civarı tutan 3 fatura, avukata verildiğinden 3000 TL'ye yakın olarak ödedim. Neden haber vermiyorsunuz? Neden elektriğimi kesmiyorsunuz da icraya veriyorsunuz? Kore Mahallesi ve Aydoğdu Mahallesi'nden elektrik paralarını tahsil etme kudreti var mı sizde? Garibana neden böyle yapıyorsunuz? Size 1000 TL borçlu kalmış olabilirim, isteseniz 50.000 TL gönderirdim. Bir telefon ya da bir mesaj göndermek çok mu zordu? Özetle, hakkımı helal etmiyorum.

Orhan
Orhan

Aynı durum benim başıma geldi otomatik ödeme talimatım var fatura bankaya gönderilmemiş bende ödeniyor diye hiç bakmadım bile dün icra kağıdı geldi 1500 TL toplam fatura bedeli icra ve avukatlık masrafları ile 3760 TL ayıp tır bu haksız kazanç yüzünden bende dava açacağım

Eda
Eda

TREPAŞ geçinme kaynağını insanları icraya vererek sağlamaya başladı desenize, esnaf olarak aynı durumdan icraya verilmişim Şaka gibi, ne arama var ne bilgi icra kağıdı gelince öğreniyoruz Avukatlarla ortak çalışır olmuş. CİMER'e Enerji Tabi kaynaklarına yazın birazda TREPAŞ incelensin. Bu bölgedeki dağıtım şirketi değiştirilmeli yeter fazla Doydular hizmet yok

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Faturalar Düzenli Bırakılmıyor, Bilgilendirme Yapılmadan İcra İşlemi Başlatıldı

İbrahim
11 Ağustos 2025 13:13
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

TREPAŞ Beklenmedik İcra Takibi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Haluk