Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 21:52

Trendyol üzerinden tatlı siparişi verdik. Gelen tatlı bayat olduğu için iade etmeye çalıştık. Ancak birkaç dakika içinde iade talebimiz reddedildi ve 'ürünü iade alamayız, birimimiz inceledi' denilerek başımızdan savdılar. Trendyol'a güvenerek tatlı siparişi vermeyin; çünkü garanti yok ve muhatap bulamıyorsunuz. Ürünü gönderen Kristal Fırın'ın Şirintepe şubesi, Mamak'tan tatlı siparişi verdik. Açtığımız tatlı için 500 TL ödedik, ancak 1 kilo tatlı hem hamur kıvamında hem de bayattı. Trendyol'a anında şikayet oluşturup haber vermemize rağmen, bu kararı gönderen fırın sahibinin verdiği ve Trendyol'un bir şey yapamadığı söylendi. Nedenini sorduğumda ise kötü yorum yazarak puan düşürmem gerektiği belirtildi. Peki, benim 500 TL karşılığında alamadığım hizmetin Trendyol güvencesi yok mu? O halde ben doğrudan fırına gider ve siparişimi verirdim. Yorumlara bakarak aldanıp sipariş verirseniz, siz de ortada kalabilirsiniz. İyi günler dilerim. Trendyol'dan bir daha asla sipariş vermeyeceğim.

02 Aralık 2023 21:34

Fişimi göndermiyorlar şikayet için talep oluşturdum bekliyorum

02 Aralık 2023 21:55

Bu da sipariş numaralarım

Samet
Samet

Abi zaten Trendyol'un amacı sen evdeyken ayağına getirmek restoranın iyi veya kötü mal sattığını belirleyemez restorant ben bunu bayat göndermedim efendim iade alamam dediği an bitmiştir. Bir dahakine gidip kendiniz almanız daha yararlı belli ki işletme dürüst bir işletme değil

Abdullah

Kardeş fişimi dahi göndermiyor burda sıkıntı var kasıtlı göndermiyor şikayet edeceğim edemiyorum istemesem hiç fiş göndermiyor KDV ile ilgili sıkıntı var

Recep sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 19:29

23 Ocak 2024 16:12
Betül sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 23:37
Trendyol Yemek Kristalleşmiş Şekerli Gelen Tatlı İademi Reddetti.
Trendyol Yemek Kristalleşmiş Şekerli Gelen Tatlı İademi Reddetti.