Trendyol Hızlı Market Trendyol GO - Market Siparişi Kurye Ve Müşteri Hizmetleri Tutumu

10 Eylül 2024 13:49

Trendyol GO uygulamasından verdiğim sipariş, site kapısına ulaştığında kapıda güvenlik olmadığı gerekçesiyle beni aradı. Sitede rutin güvenlik kontrolü olduğundan biraz beklemesini rica ettim. Ardından henüz beş dakika geçmişken 0 212 331 02 00 numaralı telefondan aranarak kuryenin vaktinin geçtiği ve siparişi kapıdan almam gerektiği söylendi. Güvenliği arayıp kapıya yönlendireceğimi söylememe rağmen ısrarla ve saygısız bir tutumla birkaç kez daha kuryenin vaktinin geçtiğini belirten bir konuşma yapmaya çalıştı arayan. Elbette kuryelere ayrılan bir süre vardır, buna bir sözüm yok ama ya trafikte takılsa ya da başka bir aksaklık olsa toleranslı olunuyorken, 1-2 dakikalık bir gecikmeye bu derece saygısız bir tutumla tolerans gösterilmemesini anlayabilmem mümkün değil! Bu uygulamalar bu işi bedavaya yapmıyor herhalde, müşteri memnuniyetine dikkat edilmemesini sık sık kullandığım bu uygulamaya hiç yakıştıramadım! Uzunca bir süre daha kullanacağımı sanmıyorum. Alternatif uygulamalar varken hele, bu saygısızlığı çekmek zorunda değiliz.

Reyha sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2023 10:58
Trendyol Hızlı Market Kurye Hatasının Cezasını Müşteri Ödüyor
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Hızlı Market Geç Teslimat Ve İptal Sorunu!

23 Mart 2025 01:09
Trendyol Hızlı Market Geç Teslimat Ve İptal Sorunu!

30 Ocak 2024 09:42
Selda sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 17:42
Trendyol Hızlı Market Trendyolgo Ve Gürmar Market'ten Eksik Siparişe İade Reddi Tiyatrosu!
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 23:44
Trendyol Hızlı Market Para İadesi Yapılmıyor