TrakyaDent Zayıf Planlama Ve Ciddi Sorumsuzluk

28 Haziran 2024 16:38

Trakyadent Çerkezköy Diş Polikliniği’nden olan memnuniyetsizliğimi dile getirmek istiyorum. Daha önce işlemimi yapan A**** Bey'den randevu aldım, kendisi çok yardımcı oldu (kendisine gönülden teşekkür ederim). Ciddi bir durum olmadığını ve sadece bir diş temizliğine ihtiyacım olduğunu söyledi. Ellerinde malzeme o an olmadığı için sipariş verilmesi gerektiğini belirtti. Çerkezköy’de yalnızca bir hafta kalacağımı ve ne yazık ki senede sadece birkaç kez gelebildiğimi belirttiğim için A**** Bey'in de o hafta içi müsaitlik durumu olmadığından işlemi malzeme geldikten sonra başka bir doktorun yapması için randevu almak istedim.

Öncelikle belirtmeliyim ki bu müessesede koordinasyon çok zayıf ve hastalara saygı duyulmuyor. Sadece bir hafta orada olduğumu ve malzeme için haber beklediğimi söylediğim halde günlerce hiçbir geri dönüş almadım. 5 gündür haber beklediğim halde, diş temizliği için gereken aletleri hala sipariş etmediklerini ve bana bakacak olan yeni doktorun (beni henüz muayene etmediği halde) temizliğin yetmeyeceğini ve ciddi bir işlem yapılması gerektiğini söyleyerek bana inanılmaz yüksek bir fiyat belirttiler. Eğer bu parayı ödemeyi kabul edersem ancak o zaman sipariş vereceklerini söylediler ve benim aciliyetim olduğu için beni bir para tuzağının içine sokmaya çalıştılar.

Bu durum, kliniğe olan güvenimi tamamen sarsmıştır. Bu sebeple, Trakyadent Diş Polikliniği’ni kimseye önermiyorum ve yurtiçindeki ve yurt dışındaki arkadaşlarıma bu kliniği kullanmamalarını bildireceğim.

02 Temmuz 2024 16:47 (Şikayetten 4 gün sonra)

Oya sonuçtan hiç memnun değil

Dent Atacity Keşke Gitmeseydim Hiç Memnun Kalmadım Parama Yazık

30 Nisan 2024 11:27
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Klinikte Yetersiz Hizmet Ve İletişim Sorunları

13 Ocak 22:24
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Trakyadent Zayıf Planlama, İç İletişim Bozukluğu, İlgisizlik Ve Sorumsuzluk!

08 Temmuz 2023 13:08