Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Petrolleri'ne İlişkin Mağduriyet

25 Eylül 2023 21:47

Selam, ben de Türkiye Petrolleri'ne mağdur olanlardan biriyim. Sitede birçok şikayet var ama hiçbir şekilde geri dönüş alamıyoruz. Bu durum beni çok endişelendiriyor. 300-400 bin ₺ gibi ciddi bir miktarı kaybettik ve hala çözüm bulabilmiş değiliz. Yardımcı olabilecek bir yetkiliye ulaşmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? İsterseniz yazışmalarda detayları paylaşabilirim.

09 Ekim 2023 22:44

Bende Türkiye Petrolleri adına sahte hesap açan bu adilerden şikayetçiyim. Başta kendini Noah öz diye tanıtan adi, artur can Bayraktar Süreyya şanlı ve soyadını bilmediğim Gökhan diye biri bu mesajı okuyorsanız o para İnşallah kefen parası olarak size ve ailenize geri dönsün. Bu dünyanın öteki tarafı da olduğunu sanırım unutmuşsunuz da ben hatırlatayım iki elim yakanızda

25 Eylül 2023 21:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimlere iletilmiştir. Konuyla ilgili inceleme yapılarak tarafınıza çağrı merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Türkiye Petrolleri Müşteri Hizmetleri

Yorumlar (7)

Murat

Benden de Devamlı sermaye arttırmamı istediler. Ben bir miktar arttırdım ama sürekli istemeleri, kredi çekmeye zorlamaları şüphe uyandırdı, yapmadım. Para çekme işlemi yaptık ve 50 dolar hesabıma yattı fakat hala bir miktar wallet diye kullandıkları programda dolar kaldı. İşlemleri Skyp üzerinden ekran paylaşımı ile onlar söyleyip bem yaptım ama hızlı olduğu için not alamadım. Nasıl çekeceğimi bilemiyorum. Önce USD bir şeye çeviriyor sonra Binance TR ye atıyor oradan hesaba atıyor ama wallet deki işlemi yapamıyorum. Eğer siz hatırlıyorsanız bana yardımcı olabilir misiniz?

Arya
Arya

Çözüm bulundumu şikayet edeceğimiz resmi kurumlar neresi bilginiz var mı bu mağduriyetin giderilmesi için

Hakan
Hakan

Kardeş kolay gelsin bu konu hakkında bir gelişme sağladın mı

Evet yaptım şule Hanım.

Şule
Şule

Merhaba siz Wallet de kimlik doğrulaması yaptınız mı

Gökhan
Gökhan

Merhaba aynı miktarlarda parayı da biz kaybettik TP petrolleri yatırım oyunu ile. Hala Facebook ta reklamları var ama kimse bir şey yapmıyor insanların paralarını almaya devam ediyorlar.

13 Aralık 2023 20:39
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Petrolleri A. Ş.

09 Kasım 2023 21:30