Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Yatırım Danışmanlığı

21 Eylül 2024 14:59

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına Yatırım Danışmanlığı Başvurusu oluşturduğum sebebiyle 02325600164 numaralı telefondan arandım. Adıma başvuru olduğunu, F***** K**** adıyla başvuru yaptığımı söylediler. Kendi adıma böyle bir başvuru yapmadığımı, iznim olmadan kimlik bilgilerime eriştiklerinden dolayı suç duyurusunda bulunacağım. Şahsım adına yapılan başvuruların iptalini rica ediyorum.

21 Eylül 2024 15:08 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimlere iletilmiştir. Konuyla ilgili inceleme yapılarak tarafınıza çağrı merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Türkiye Petrolleri Müşteri Hizmetleri

Halil
Halil

Aynı şekilde bende aynı sorunu yaşadım cumhur başkanı sesiyle siyasi Parti'nin başkanlarının ismini kullanarak reklam yapılıyor benden de dosya masrafını istediler üye olmadım bilgilerimi vermedim bu konuya Petrol Ofisi ortakları bir el atsa iyi olur

Bülent
Bülent

Merhaba Türk petrolleri adına gelir bilgisini öğrenmek adına isim soy isim yazdım telefon numaramı akabinde arandım Sonrası teşekkürler dedim düşünmüyorum ters konuşmaya başladı Türk bayrağı bıraktınız dedi bundan vaz geçemezsiniz başınıza gelecekleri düşün dedi Para yatırmadan sorun yaşayan varmı. Bülent akyol adına açılan sadece telefon bilgisi var bundan sorun yaşayan oldu mu sadece bu. Kimlik bilgisi erişimi vs Türk petrolleri firması lütfen takipçisi olun sorun yaşanmasın. Ben bunun dışında bir şey yapmadım adıma yapılacak hiçbir işlem de bu kişiler tarafından sorumlu değilim