TP-Link VC220 G3U Türk Telekom Modem Arızası

17 Ağustos 2023 12:58

2022 Haziran ayında Türk Telekom bayiimden faturama ek TP-Link VC220-G3U modeli modem aldım. Ürünümde 1 sene sonra sıkıntı yaşadığımı belirttim. Türk Telekom Rize müdürlüğü ile görüştüm, ürünün üstünde Türk Telekom yazmadığını ve kendilerine ait olmadığını TP Link ile görüşmemi söylediler. TP Link'i arıyorum, ürünün Türk Telekom'a ait olduğunu söylüyorlar. Kimse sattıkları mala sahip çıkmıyor, modeminin değişmesini istiyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip verdiğim ücreti alacağım. Sorunuma çözüm bulun, konuşmalar kayıt altında. TP Link ya da Türk Telekom, modem kimin sorumluluğundaysa problemi derhal çözün.

18 Ağustos 2023 10:19 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhabalar, Değerli müşterimiz, şikayet süreciniz kayıt altına alınmıştır şikayetvar sayfasında görüntülenen iletişim bilgileriniz üzerinden destek ekibimiz sizlerle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, TP-Link Türkiye

19 Ağustos 2023 10:20

Merhabalar, Değerli müşterimiz destek ekibimiz tarafından sizlerle irtibata geçilmiştir. Sonraki süreçlerde her türlü probleminiz ile ilgili web sayfamızdaki canlı destek kanalımızdan destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, TP-Link Türkiye

Kameram Aylarca Çalışmıyor Servis Ve Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamıyorum

03 Eylül 2025 13:03
Kameram Aylarca Çalışmıyor Servis Ve Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamıyorum
kameram-aylarca-calismiyor-servis-ve-musteri-hizmetlerinden-cozum-alamiyorum-3.jpg
kameram-aylarca-calismiyor-servis-ve-musteri-hizmetlerinden-cozum-alamiyorum-2.jpg
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

TP-Link TD-W9960 Modem Beklentileri Karşılamıyor: Zayıf Wi-Fi Sinyali Ve Yetersiz Destek

18 Eylül 2025 14:58
tp-link-td-w9960-modem-beklentileri-karsilamiyor-zayif-wi-fi-sinyali-ve-yetersiz-destek-1.jpg
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Tapo Care Abonelik Ücretine Gerekçesiz Zam Şoku