TP-Link Halo Mesh H60X Sürekli İnternet Kopmaları Ve Yetersiz Teknik Destek

03 Ekim 2024 11:21

Halo Mesh H60X 3'lü pakete sahibim, alalı 2 ay oldu ama ürün sorunlu çıktığı için doğru düzgün kullanamıyorum. Ana halo da sorun yokken, uydu halo'ların ikisinde de internette kopmalar yaşıyorum. Wi-Fi bağlantısı olmasına rağmen interneti kesiyor. Halo üzerindeki ışıklar sabit beyaz yanıyor, yani ana halo ile bağlantıları da sağlam. Müşteri hizmetlerinin yönergeleri de hiçbir çözüm sağlamadı ve servise gönderdim. Servise giden ürünüm 'sorun yok' denilerek bana geri gönderildi. Kutuyu açtığımda sadece bir kablo açılıp kullanılmış, diğer kablolar ben nasıl koyduysam o şekilde geldi. Sorunum devam ettiği için tekrar aradım ve teknik birime aranmam için kayıt açıldı ve bu sabah bana dönüş yaptılar. Arayan kişiye sorunları ve servisin 'hata yok' diye geri gönderdiğini anlattım ama halo'nun sisteminde hata kayıtları tuttuğunu ve bu hata kayıtlarında kopmaların gözüktüğünü söylediğimde ise bana 'teknik servis sadece cihazların çalışıp çalışmadığına bakar' şeklinde komik bir cevap aldım. Ben bu ürünü zaten açılmıyor veya çalışmıyor diye göndermedim, internetin koptuğunu belirterek gönderdim. Başlarından savmak için geçiştiriyorlar. Ekstra olarak teknik bölümü bu cihazın Avrupa'ya göre üretildiğini, alçıpan duvarlarda test edildiğini falan söyleyerek sorun sanki bendeymiş gibi tavırlar takındı. Kutunun üzerinde 550 m2 kadar kapsama alanı diyor, benim evim bu rakamın 4/1'i bile değil. Cihazların donanımsal olarak arızalı olduğunu düşünüyorum. LOG kayıtlarını da ekliyorum. Sorunumun artık çözülmesini istiyorum.

03 Ekim 2024 13:19 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhabalar, Değerli müşterimiz destek ekibimiz tarafından sizlerle irtibata geçilmiştir. Sonraki süreçlerde her türlü probleminiz ile ilgili destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, TP-Link Türkiye

03 Ekim 2024 15:01

Ulaşıldı tekrar servise göndermem için kod oluşturuldu. Ben servise göndermiştim, bu sefer detaylı incelenmek için istediler, servisin amacı detaylı incelemek değil mi zaten teknik birimdeki adam bana servisin sadece cihazın çalışıp çalışmadığını kontrol ediyoruz demişti bu cevap bile durumun ne kadar trajikomik olduğunu gösteriyor. Ben cihazın sorunun ne olduğunu kağıda yazıp gönderdim ona rağmen kendi kafalarına göre inceleme yapmışlar cihazın çalışır olduğunu biliyorum zaten sadece internette kopmalar yaşanıyor bu da kullanılmaz hale getiriyor. İkinci defa uğraşıyorum. Arızalı olduğunu kabul etmemek için caydırmaya çalışıyorlar. Ürünün kendi sisteminde hata kaydı var ve orada hata verdiği gözüküyor paramla rezil oluyorum.

Ahmet
Ahmet

Dostum maalesef cihazın arızalı değil. Aynı sorunu aldığım günden beri bende yaşıyorum. 15-20dakika da bir, kesintisiz wi-fi olmasına rağmen internet bağlantısı 1,5-2 dakika lik sürelerle kesiliyor. Ve kesinlikle TP-Link te bunun farkında. Bence bu tasarım sürecinden süre gelen bir problem. Markaya duyduğum güvenden dolayı Yazılım güncellemesi ile ileride çözüleceğini düşündüm ama artık umudum kalmadı. Eğer bir çaresi varsa paylaşın lütfen.

Furkan

İade ettim hocam ne uğraşacağım böyle saçmalıklarla, yurt dışına göre test edilen cihazları bizim ülkeye getirip destek vermiyorlar duvarlara suç buluyorlar kutunun üstünde şu kadar metrekare mesafeye kadar diyor ama iki oda arası bağlantı kopuyor. Sizde iade eden teknik servise gönderip iade raporu isteyin.

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
31 Ağustos 2023 13:50
TP-Link Servise Gönderilen 0 Ürüne Karşılık 2. El Ürün Gönderiyor!
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
28 Ekim 2024 17:19