Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Firmasının Rezervasyon Paramı Vermemesi

15 Eylül 2024 19:43

24.06.2024 tarihinde Toyota firmasının kendi sitesi üzerinden araç için online rezervasyon yaptım. Bunun içim kredi kartımdan 30.000,00 TL ön ödeme yaptım. Toyota rezervasyon yapmış olduğum araç için Bursa' da Toyota Çavdarlı bayine yönlendirdi. 1-2 gün sonrasında bayi tarafından aranıp aracın ellerinde olmadığını fabrikadan 15-20 gün içerisinde aracın geleceğini ancak bunun için ödemenin tamamının alınması gerektiğini söylediler. Ya da ellerinde farklı bir renk olduğunu istemem durumunda bu aracı hemen teslim edebileceklerini söylediler. Farklı bir rengi kabul ettim ve Bursa Çavdarlı bayisine gittim. Aracı alabilmem için ödemenin tamamını yapmam gerektiğini ve online üzerinden yapmış olduğum 30.000,00 TL ödemenin 15 gün içerisinde tarafıma iade edileceği söylendi. Neredeyse 3 ay olmasına rağmen tarafıma herhangi bir iade söz konusu olmadı. Bayiyi ve Toyota çağrı merkezini birçok kez arasam da saçma bahaneler ile ( iadenin iyzico ile yapılacağını ancak sistemsel hata nedeniyle yapılamadığını ) zaman geçirildiğini düşünüyorum. Böylesine büyük bir firma olan Toyota ve onun yetkili bayisinin tarafımı böyle bir duruma sokması çok rahatsız edici.

Zafer
Zafer

Çavdarlı boş bir servis bakkal bile onlardan daha iyi çalışıyor

İlgisiz alakasız sorunlu bir firma 3 ay oldu ödemeyi alamıyorum

Şakir sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Online Rezervasyonunda Stokta Olmayan Araç Mağduriyeti

Şakir
05 Ağustos 2025 14:55
toyota-online-rezervasyonunda-stokta-olmayan-arac-magduriyeti-2.jpg
Muşteba sonuçtan hiç memnun değil

Muşteba
02 Mayıs 2024 23:35
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
10 Aralık 2024 18:35