Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Total İstasyonlarının Sistemleri Ve Clup Totalin Çalışmaması

22 Ocak 2024 21:02

Sözde OYAK ile anlaşması ile olan Totalde ne zaman yakıt alsam aynı sorunla karşılaşıyorum. Puanı kullanmak istiyorum sistem bozuk diyorlar. Puan yükleyeceğim diyorum sistem bozuk fiş girerek yükleyin diyorlar. Daha bugün 22.01.2024 tarihinde Osmangazi ilçesindeki Totalden yakıt alıp Clup Totaldeki puanım olan 255 TL'yi kullanmak istedim ama aldığım cevap yine sistem bozuk. Madem bu sistem sürekli bozuk ve indirim sağlıyor diye Totalden alıp da puanımızı yükleyemeyeceksek neden kullanıyoruz. Zaten bu son alışımdı. İçindeki puanı sistemi bozuk olmayan bir yerde kullanıp Totalle ilişkimi kesecek.

23 Ocak 2024 12:41 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır.İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Fatih sonuçtan çok memnun

24 Aralık 2023 14:03
"Müşteri hizmetlerinde tarafımla muhatap olan arkadaş, problemimi çözmek için elinden geleni yaptı teşekkür ediyorum"
Murat sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 14:20
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 13:06
Can sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 14:39
Total Puan Aldatmacası