14 Ağustos 2024 22:56231

Düşük voltaj gelen elektrik yüzünden en az 4 defa buzdolabımın motoru yandı ve hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Her aradığımda arıza kaydı oluşturuldu ve geri dönüş yapılmıyor. Artık elektrik yüzünden evimize bir şey alamıyoruz. Aldığımız malzeme iki gün sonra çöp oluyor ve artık bıktık bu eziyetten. Eğer güç aktarım merkezi yetersiz kalıyorsa güçlendirsinler. Her gün en az 2 ya da 3 defa elektrik kesilmesi de cabası.

14 Ağustos 2024 22:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. İyi akşamlar dileriz. Toroslar EDAŞ

14 Ağustos 2024 23:15

Benimle iletişime geçmeyin hatanızı düzeltin insanların zararını karşılayın her sene aynı sıkıntı aynı mağduriyet

15 Ağustos 2024 11:12

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmış ve incelemeye alınmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede size bilgilendirme yapılacaktır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

9 Eylül 2024 22:54

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza 03.09.2024 tarihinde telefonla bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Talep, öneri ve sorularınız için Çağrı Merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. ÇAĞRI MERKEZİ

9 Eylül 2024 22:58

Sadece bilgilendirme başka bir şey yok sıkıntım giderilmedi elektronik bir eşyanın bozulmasını bizden kaynaklanan sıkıntı değil deyip geçiştirdiniz

30 Haziran 2025 16:08

Her yaz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Kaç kez buzdolabının beyni yandı, 150 volta kadar elektrik düşüyor. Arayıp arıza kaydı oluşturduğumuzda gelip bir şey yok diyorlar. Bu nasıl sorumsuzluk! Artık bu dağıtım şirketinden bıktık, her sene aynı sıkıntı. Aldığımız meyve sebze 2 gün sonra bozuluyor, elektronik eşyalar çalışmıyor.

Toroslar Elektrik Dağıtım Elektrik Kesintisi Cihaz Arızaları

30 Ağustos 2023 06:27162

Son bir ay içerisinde aralıklarla elektrik kesintisi oldu. Elektrik kesilebilir ancak elektriği tamir edip şebekeye veri...

Toroslar Elektrik Dağıtım Silifke'de Sürekli Elektrik Kesintileri Buzdolabıma Zarar Verdi

7 Şubat 2024 10:05901

Silifkenin çözülemeyen sorunu elektrik kesintisi yüzünden sabah 9 akşam 5 kestikleri elektrik sebebi ile buzdolabım bozu...

Toroslar Elektrik Dağıtım Düşük Voltaj Evimde Hiçbir Şey Çalışmıyor!

24 Temmuz 2023 01:17749

Artık evimdeki düşük voltajdan ötürü klima çalışmasını bile beklemiyorum! Sadece buzdolabım çalışsın başka bir şey istem...

Tümünü Gör

Toroslar ElektrikDağıtım Abonelik Sorunu

Enerjisa Toroslar Perakende Voltajım 253. 259 Arasında

Enerjisa ToroslarPerakende Voltajım 253. 259 Arasında

Gökhan
Toroslar Elektrik Dağıtım Bölgesel Elektrik Yok Diye 20.00'dan Bu Yana Bekliyorum!

Toroslar ElektrikDağıtım Bölgesel Elektrik Yok Diye 20.00'dan Bu Yana Bekliyorum!

Fırat
Toroslar Elektrik Dağıtım Teknik Ekibi Hiçbir Arızayla İlgilenmiyor

Toroslar ElektrikDağıtım Teknik Ekibi Hiçbir Arızayla İlgilenmiyor

Soner
Toroslar Elektrik Dağıtım 4 Gündür Sokak Aydınlatması Yanmıyor!

Toroslar ElektrikDağıtım 4 Gündür Sokak Aydınlatması Yanmıyor!

Aykut