Ulvi sonuçtan hiç memnun değil

Toroslar Elektrik Dağıtım Şikayeti

14 Kasım 2023 09:14

Bugün 13.11.2023 sabah 9'da elektrik planlı olduğu iddia edilen kesinti yine haber dahi verilmeden, kesildi. Saat şu an 18 ve hala elektriğimiz gelmedi. 17'de gelecekti sözde. Haftada 3~5 gün elektriğimiz kesik. Sorsanız bakım yapıyorlar. Arkadaşım kullandırmadığınız elektriği her gün bakıma soksanız ne olur ki. Kullandırmıyorsunuz zaten. Kesintiler yüzünden haftada 12-13 gün kullanabildiğimiz elektrik için ise 800 küsur fatura ödüyoruz. Evde de buzdolabı, çamaşır, bulaşık makinesi, televizyon ve lambalar var. Kesintilerden dolayı 1 ay tam manasıyla kullanamadığımız elektrik için 832 TL fatura ödüyoruz. İstanbul'da aynı elektriğe vatandaş 1/3 fiyat öderken ve onları. Elektriği asla kesilmezken, bizi insan yerine dahi koymuyorlar. Bugün de sizin yüzünüzden çalışamadım, bugün de yevmiyem kesildi Toroslar a. Ş. Kullandırmadığınız elektriği fahiş fiyatlarla vermeye ve kesmeye devam edin.

14 Kasım 2023 10:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. İyi günler dileriz. Toroslar EDAŞ

14 Kasım 2023 11:09

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmış ve incelemeye alınmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede size bilgilendirme yapılacaktır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

02 Aralık 2023 15:37

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza 29.11.2023 tarihinde sms yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

Ulvi
Ulvi
03 Aralık 2023 01:31

E sonuç?

26 Kasım 2023 15:46
Toroslar Elektrik Dağıtım Elektriksiz Kombisiz Bizi Ölüme Terk Etti
Güney sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 21:47

22 Eylül 2023 14:06