Toroslar Elektrik Dağıtım / Enerjisa 'dan Mağdur Eden Komisyon Kararı

Toroslar Elektrik Dağıtım / Enerjisa 'dan Mağdur Eden Komisyon Kararı
20 Eylül 2024 19:40775

Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Güneykent Mahallesi ve 102320 numaralı sokakta bulunan binamız için Toroslar Elektrik Dağıtım a. Ş.’ ne enerji başvurusunda bulunduk.

Binamızda Su ve Doğalgaz olmasına rağmen enerjinin minimum 14 ayda en geç 2027 senesinde verilebileceği enerji müsaadesi komisyon raporunda yazmaktadır.
22 daire, 3 dükkan bu şekilde mağdur. Şehir merkezinde elektrik gelmesini bekliyor.

Enerjisa, Toroslar ya da Sabancı Grup, bahse konu enerji işlerinin yetkilileri her kim ise,
bizim mahallemizin Gaziantep şehir merkezinde olduğunu bilmiyor mu acaba?
Bu sıradışı komisyon kararını yazan kişiler, mühendisler gerçekten yerin konumuna bakıyorlar mı acaba?

İnsanların yasal enerji hakları böyle merkezi bir konum için sizin yatırım veya finans programlarınız yüzünden 2 sene ertelenebilir mi?

Nasıl bir yetkiyle, yönetmelikle özelleştiriliyor bu kurumlar, anlamış değiliz.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan ricamızdır. Mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz.

20 Eylül 2024 20:12 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Merhaba, talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. İyi akşamlar dileriz. Toroslar EDAŞ

20 Eylül 2024 20:58

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmış ve incelemeye alınmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede size bilgilendirme yapılacaktır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza 05.10.2024 tarihinde telefonla bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Talep, öneri ve sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

Toroslar Elektrik Dağıtım Elektrik Yüksek Akımından Kaynaklı Arıza Bedelinin Talebi

Şikayetim, Gaziantep Bölgesi Toroslar Elektrik A.Ş. ile ilgilidir. 20.08.2023 tarihinde ikamet ettiğim adres olan Gazian...

Toroslar Elektrik Aş Arazimi İşgal Ediyor

12 Eylül 2024 10:31876

Toroslar Elektrik Şirketi arazimizi işgal ediyor. Gaziantep Şahinbey'de bir arazimiz var. Burada bir inşaat çalışması ya...

Toroslar Elektrik Aş Arazimi İşgal Ediyor

Toroslar Elektrik Dağıtım Gece Yarısı Sürekli Elektrik Kesintileri Hayatımızı Olumsuz Etkiliyor

Toroslar Elektrik Dağıtım a. Ş. (Toroslar edaş) Gaziantep Şahinbey Alleben Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı’nda ya...

Tümünü Gör

Toroslar ElektrikDağıtım Abonelik Sorunu

Enerjisa Toroslar Perakende Voltajım 253. 259 Arasında

Enerjisa ToroslarPerakende Voltajım 253. 259 Arasında

Gökhan
Toroslar Elektrik Dağıtım Bölgesel Elektrik Yok Diye 20.00'dan Bu Yana Bekliyorum!

Toroslar ElektrikDağıtım Bölgesel Elektrik Yok Diye 20.00'dan Bu Yana Bekliyorum!

Fırat
Toroslar Elektrik Dağıtım Teknik Ekibi Hiçbir Arızayla İlgilenmiyor

Toroslar ElektrikDağıtım Teknik Ekibi Hiçbir Arızayla İlgilenmiyor

Soner
Toroslar Elektrik Dağıtım 4 Gündür Sokak Aydınlatması Yanmıyor!

Toroslar ElektrikDağıtım 4 Gündür Sokak Aydınlatması Yanmıyor!

Aykut