Toptan Takı Mimarisi 10 TL'nin Arkasında Duramıyor

Toptan Takı Mimarisi 10 TL'nin Arkasında Duramıyor
19 Eylül 2024 01:41

Toptan aldığım ürün rafta deforme oldu ve mağaza sahibi önce ürünün çekiştirilerek bozulduğunu söyledi daha sonrasında da ürün bizim değil diyerek beni yalancı duruma düşürdü aldığım ürünün fiyatını küçümseyerek de aynı zamanda beni küçümsemiş oldu böyle esnafları deşifre etmek lazım yoksa başkaları da bundan zarar görebilir ben paramı çöpe atmış oldum.

İbrahim

Durduk yere Rafta deforme olabilecek bir yapıda olan ürünü bilim adamlarının incelemesi lazım aslında

İbrahim

O ürünler çekiştirilerek o hale gelmiş zaten şunu bir anlamadın... On lira da olsa bin lira da olsa kullanıcı hatası olan ürün (üstelik 14 gün geçmiş) değişim/iade yapılmaz. Ürün Çelik ve kararmışsa 1 yılda geçse hemen iade geçeriz. Bizden başka garanti veren yok bu konuda zaten Ankara'da. Sana ve Google da iftira attırdığın (pahalı, yüzümüze bakmadılar gibi.) yorum yazdırdığın ve kul hakkına soktuğun arkadaşlarına da cevap yazmaktan yoruldum. 8,5 yıldır Ankara'da toptancılık yapıyoruz. Bilen bilir. Üstelik geldiğimde alışveriş yapıyordun pahalı diye karalama yaptığın yerden. İyi günler

Stil Kuru Temizleme Saygısız Bir İşletme

22 Mart 2024 17:49

10 Şubat 2024 20:44
Polarvar.shop Ürün Bu Şekil Gelen İle Alakası Yok
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 14:54
Yalovagsm.com Kasıtlı Bir Şekilde Bozuk Ürün Satışı Ve İade Parasını Eksik Vermesi