03 Temmuz 2024 17:40

Tonya Butik adında bir Instagram satıcısından 44 beden elbise aldım ancak bana dar geldi. Ben de WhatsApp üzerinden +994 60 222 20 12 numarasına yazdım. Daha önce ses kaydı ile elbise olmazsa iade veya değişim olur mu diye sordum, kendisi 'Evet efendim, değişim yapılıyor' dedi. Türkçesi aynen bu şekilde. Ben tekrar sordum, değişim oluyor mu diye, bana ses kaydı attı. Elbise geldi, dar oldu. WhatsApp'tan yine +994 60 222 20 12 numarasına yazdım. Değişim yapmak istediğimi söyledim. Aynı fiyatta 3600 TL değerinde elbiseyi, 3400 TL değerinde başka bir ürünle değiştirmek istediğimi ve kargo ücretinin bana ait olduğunu söyledim. Ancak asla muhatap bulamadım. Ayrıca elbise çok ağır bir kokuya sahip, rengi soluk siyah ve üzerindeki boncuk işlemeler dökülüyor. Daha ne sayayım, kadın bana 'yuh' yazdı ve her yerden engelledi. Lütfen buna cezai bir uygulama yapın.

04 Temmuz 2024 08:49

Tonya butik aldığım elbise küçük gelirse değişim yaparız dedi maalesef elbise dar geldi aradım mesaj attım ama Tonya butik sahibi beni engelledi muhatap bulamıyorum lütfen para iadesi ya da farklı bir ürünle değişim istiyorum bu butik milleti aldatıyorlar bunun önüne geçilmesini istiyorum uyanık davranıp basit ve ucuz ürünleri pahalıya satıyorlar lütfen paramı iade etsinler ya da bu ürünü başka bir ürünle değiştirsinler ayrıca gönderdikleri elbise çok kötü kokuyor sanki yıllarca ahırda kalmış gibi ağır bir koku var boncukları dökülüyor bunu isletme sahibine gönderin benim mağduriyetimi gidermek zorundalar

Nihan
Nihan

Merhaba aynı durumu bizde yaşadık. Şu an ne durumdasınız? Ne yapabildiniz?

Gülten
Gülten

Aynı sorunu bende yaşadım ne yapmamız gerekiyor ürün faturasız geldi

Tonya Butik Hakkında

Gülten sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 13:33

10 Temmuz 2024 19:04