Tonguç Akademi Cevap Anahtarı Yok

25 Aralık 2023 22:404.734

4'lü motivasyon 6. Sınıf denemeleri cevap anahtarına hiçbir yerden ulaşamıyorum. İnternetten baktım bayağı yok çözüm videolu cevap anahtarı yok lütfen yardımcı olur. Musunuz. Cevap anahtarı yoksa çözmemizin bir anlamı olmuyor, yardımcı olursanız çok memnun olurum. Aynı şikayetten bende yaşıyorum kitapta uyguladığınız karekod okuttuğumuz zaman video bulunamadı diyor yardımcı olunuz lütfen

27 Aralık 2023 17:40 (Şikayetten 1 gün sonra)

Kitap aktivasyonu yapılamaması durumunda; üyelikte kullanılan mail adresini, kitabın aktivasyon kodunun ve kitapta baskı sayısının yazılı olduğu sayfanın tam görselini mail adresimize iletmenizi rica ediyoruz. Baskı sayısı ilk sayfalarda yer almaktadır. Sorularınız ve talepleriniz için müşteri hizmetleri hattımızdan veya adresimizden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

Tonguç Akademi 5 Sınıf 4 Lü Motivasyon Cevap Anahtarı Yok

3 Ağustos 2023 19:314.901

5. sınıf 4. dönem motivasyon denemelerinin cevap anahtarı yok, gönderirseniz sevinirim. Bir de en az 250 karakter yerine...

Tümünü Gör
Tonguç Akademi Derse Bir Türlü Girememem

Tonguç AkademiDerse Bir Türlü Girememem

Selma
Tonguç Akademi Hatalı Soru Var

Tonguç AkademiHatalı Soru Var

Samet
Tonguç Akademi Video Çözümüyle Kitaptaki Cevap Aynı Değil Video Çözümünde Soru Farklı

Tonguç AkademiVideo Çözümüyle Kitaptaki Cevap Aynı Değil Video Çözümünde Soru Farklı

Şura
Tonguç Akademi Aktivasyon Kodu Yırtıldı