Tonguç Akademi 9. Sınıf Tonguç Plus Üyeliği

İsa
22 Eylül 2024 15:094.499

13.07.2024 tarihinde, www.tongucakademi.com sitesi üzerinden yeni müfredata uygun diye 9. Sınıf Tonguç Plus üyeliğini 1550 TL'ye satın aldım. Aldığımdan beri defalarca iletişim numarası olan 0212 270 8642 numarayı aramama rağmen devamlı en kısa zamanda güncelleme yapılacak diye geçiştiriyorlar. Artık bekleyemeyeceğim, tarafıma 1550 TL olan ücretin iadesini istiyorum. Aksi takdirde her türlü yasal yola başvuracağım.

İletişim: 0505********78

3 Ekim 2024 16:57 (Şikayetten 11 gün sonra)

Öncelikle yaşadığınız durum ile ilgili olarak üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konu ile ilgili tarafınıza en kısa sürede dönüş yapacağız. Sorularınız ve talepleriniz için müşteri hizmetleri hattımızdan ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

Benzer Şikayeti Var
21 Ekim 2024 21:42

Bankama harcama itirazı yaptıktan ve banka tarafından hakli görülüp firmaya iletildikten 1 gün sonra iadeyi gerçekleştirdiler. Bilginize

Benzer Şikayeti Var
25 Eylül 2024 22:20

Ben de aynı durumdayım. Bir tarih de vermiyorlar. Yasal yollara başvurmaktan başka çözüm yok sanırım

Yanlışlıkla Satın Alınan Üyelikte İptal Ve İade Sorunu

Aysel
13 Ekim 2025 23:171.252

9 Eylül tarihinde Tonguç Akademi'nin ilkokul 4. Sınıf Tonguç Plus paketini yanlışlıkla satın aldım. Hatanın farkına varı...

1 Yorum

Tümünü Gör
Tonguç Akademi Derse Bir Türlü Girememem

Tonguç Akademi DerseBir Türlü Girememem

Selma
Tonguç Akademi Hatalı Soru Var

Tonguç Akademi HatalıSoru Var

Samet
Tonguç Akademi Video Çözümüyle Kitaptaki Cevap Aynı Değil Video Çözümünde Soru Farklı

Tonguç Akademi VideoÇözümüyle Kitaptaki Cevap Aynı Değil Video Çözümünde Soru Farklı

Şura
Tonguç Akademi Aktivasyon Kodu Yırtıldı