Hadi - TOM Bank ATM'den Para Yatırdım Paramı Alamıyorum

Hadi - TOM Bank ATM'den Para Yatırdım Paramı Alamıyorum
20 Mart 2024 12:26770

Tam teşkilatlı bir ATM'den hesabıma para yatırdım fakat hesaba geçmedi. 'İki üç gün bekleyin' diyorlar; ben böyle bir durumla karşılaşmadım. Parayı kolay kazanmıyoruz, sanki çöpten buluyormuşuz gibi. Avukatıma durumu bildirdim ve haklarında yasal süreç başlatacağım. Çok pişmanım. Paramı alabilirsem hesabımı kapatacağım.

20 Mart 2024 13:26 (Şikayetten 59 dakika sonra)

Merhaba Ceyhun Bey, Bize ilettiğiniz konuyu, detaylı bir şekilde inceledikten sonra size en kısa zamanda geri dönüş yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Geri bildiriminiz için ayrıca teşekkür eder, iyi günler dileriz. Hadi Müşteri Destek Ekibi

Ceyhun
20 Mart 2024 13:45

Sizin dönüş yapmanız uzun sürer beklemek zorunda değilim para yatırın

Ceyhun
20 Mart 2024 14:21

Keşke hiç sizin bankada hesap açmasaydım bunan ilgili sosyal medyada da paylaşım yapacağım ne kadar kötü bir banka olduğunuzu ve insanların parasını nasıl yediğinizi bildireceğimden emin olabilirsiniz

15 Ocak 03:12

Merhaba ATM uzerim ɗen 1 saattir para yatırmışım kart ile hesaba yansımadı yüklemdiğin para müşteri hizmetleri ibde konuyu bilfirmek için arıyorum fakat dönüş sağlanamıyor Cem subaşı

Hadi - TOM Bank Paramı Hesabıma Çabuk Aktarın

4 Mart 2024 00:59422

On gün önce Vakıfbank ATM'sinden para çekmiştim, ara yatırdım. Bana geri dönüş yapıldı ve paranın bir mart tarihinde hes...

15 Şubat 2024 18:051.136

"Ben bir öğrenciyim ve böyle mağduriyetler beni çok sıkıntıya sokuyor yine de teşekkürler"

1 Destek

Hadi - TOM Bank Tom Hadi Paramı Yuttu

17 Mart 2024 23:01965

ATM'den saat 21:50 civarında 1600 TL yatırdım ve bu tutar hesabıma geçti. Ancak, ardından yatırdığım 1150 TL hesaba geçm...

Tümünü Gör
Tom Pay  Hesaba Gelmeyen Para!

Tom Pay  HesabaGelmeyen Para!

Yusuf

Ferizan
Hadi Tom Pay Hesabıma Para Geçmedi

Hadi Tom PayHesabıma Para Geçmedi

Andaç
Hadi Tom Pay Bana Ulaşın Para Çekemiyorum!

Hadi Tom Pay BanaUlaşın Para Çekemiyorum!

Baran
Hadi Tom Pay Param Gelmiyor, Şikayette Bulunuyorum