Özgür sonuçtan çok memnun

Diyarbakır 250. Bin TOKİ

Özgür
18 Şubat 2024 17:34

TOKİ tarafından düzenlenen 250.000 konut projesinde Diyarbakır İli (Diyarbakır merkez 3514/250000) projesinde katıldığım kurada asil olarak hak sahibi olduğumu öğrendim. Yaptığım araştırmalarda kuradan sonra yapılacak sözleşme hakkında net bir bilgiye ulaşamadım. Yapmış olduğum telefon aramalarında genellikle meşgul olup, çoğu kez cevap alamadım. İleri ki süreçte mağduriyet yaşamamak ve kura sonucundaki hak sahipliğimi kaybetmemek adına sözleşme ile ilgili tarafıma bilgi verilmesini rica ederim.

27 Şubat 2024 18:57

Mürteda
Mürteda

Bende 3. Ve 4. Etabı bekliyorum kaç yıl oldu hala ses seda yok mantıklı bir açıklama yapılmıyor

Sedat
Sedat

Merhaba Diyarbakır 250 bin konut projesinde hak sahibiyim geçen sene 2024 yılında yapılan konutlar teslim edildi diye biliyorum. Ama benim adıma çıkmadı ama hak sahibiyim bu konutlar ne zaman yapılacaktır ya da nerede yapılıyor bu konu hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. 1. Ve 2. Etap teslim edildi ve 3. Veya 4. Etap ne zaman teslim edilecektir.

Ahmet
22 Mart 2024 01:03