Togg'un Teslimat Süreci Ve Müşteri Hizmetleri Konusunda Hayal Kırıklığı

Bugün
25 Aralık 2024 01:45

Aralık ayı kampanyasından yararlanmak için 16 Aralık'ta sipariş verdim. Siparişten sonra Toggcare'i aradım, istediğim rengin olmayabileceğini ve alternatif bir araç seçmem gerektiğini söylediler. Seçimimi yaptım, tekrar aradım, bu sefer üçüncü bir renge yönlendirdiler.

Onu da ödedim, 2 gün bekleyip tekrar aradım, bu sefer de dördüncü bir renge yönlendirdiler. Böylece 240 bin tl yatırdık, başvurular resimde mevcut. Çanakkale'de ikamet ettiğimiz için insanların deneyim noktalarından sipariş verip fabrika stoklarına göre araç seçtiğini bilmiyoruz. Tabii ki, ama müşteri hizmetleri 'Merak etmeyin, ödeme ekranınız açılacak' diyor.

8 gün böyle oyalandık, sonra bir mesaj geldi: 'Araç bitti.' Şimdi biz Togg'a nasıl güveneceğiz? 4 kere güvenip başvurduk. Bugün 25 Aralık 2024, ay ortası başvuru yapıp proformamızı alamıyoruz. Şikayetim şudur: Togg firmasının satış ve üretim departmanının başına geleceği gören, her duruma hazırlıklı kişilerin gelmesi gerekiyor.

CEO Bey, Youtube.com'da her videonuzu izledim. Youtube.com için daha az video çekin, daha seri üretim planınızı hayata geçirin. Lütfen.

profile profile profile

Ali
Ali

Bizden topladıkları paralardan elde ettikleri gelir yanlarına kar kaldı

Ferhat
11 Ocak 2025 11:01

Togg Teslimatında Gecikme Ve İletişimsizlik Sorunu!

Batuhan
22 Ocak 2025 16:48