Burak sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10X Araç Problemli

Burak
16 Nisan 2024 11:46

Togg T10X aracımda aldığım günden beri bitmek bilmeyen sorunlar yaşıyorum. Seyahat esnasında kendi kendine aynalar yukarı aşağı dönüyor, sinyal lambaları bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Fren lambam da benzer şekilde bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Çevre görüş sistemim düzgün bir biçimde çalışıyordu ancak son güncelleme sonrası ön kameram tamamen gitti ve bazen arka kameram da hataya düşüyor. Seyahat esnasında bagaj açık uyarısı alıyorum, yüksek voltaj hataları gibi birçok hata ile karşılaşıyorum. Haftanın çalışma günlerinde ve çalışma saatlerinde beş farklı gün ve zaman servisi aramama rağmen hiçbir şekilde telefonlar cevaplanmıyor.

Yolda kaldığım süreçlerde yol destek departmanının çözümlerini aşağıda listeliyorum. Sorun: Seyahat esnasında yan aynalar kendi kendine yukarı veya aşağı bakacak pozisyona geçiyor. Togg Çözüm: Aracı sağa çekin, açıp kapatın. Sorun: Sıkışık trafikte sinyal lambalarım hataya düştü ve çalışmıyor. Sinyal verip yol istemeye çalışıyorum fakat çalışmıyor.

Togg Çözüm: Aracı sağa çekin, açıp kapatın. Duramıyorsanız durduğunuzda yaparsınız. Sorun: Fren lambam çalışmıyor. Trafikte kaza riski yaratıyor. Togg Çözüm: Ufak bir yazılım hatası çok büyük bir sorun yaratacağını düşünmüyoruz. Sorun: Mola vermek için aracımla dinlenme istasyonuna geldim ve aracım çalışmıyor.

Gerilim hatası veriyor. Togg Çözüm: Ufak bir yazılım hatası çok büyük bir sorun yaratacağını düşünmüyoruz. Dtc sil yapın geçer. Sorun: Aracımın kapıları harekete geçtikten sonra kitleniyor.

Park sonrası fiziki olarak içeriden açılmıyor. Ekrandan kilit açma tuşuna basınca kapıları açabiliyorum. Fakat bu sefer alarm devreye giriyor. Togg Çözüm: Ufak bir yazılım hatası çok büyük bir sorun yaratacağını düşünmüyoruz.

Bu hataların hepsi sizler için ufak birer problem olabilir fakat bizler ülkemizin ürettiği yerli bir aracı bu kadar desteklerken yalnız kalmış olmamız kabul edilemez. Gecenin üçünde yolda kalmış olmam sizin için ufak bir problem gibi görünüyor.

Bu da acı bir durum. Bütün bu hataların yazılım güncellemesi ile giderileceği iletildi. Bir şekilde Bosch Car servisinden yazılım güncellemesi için randevu aldım. Şu anda aracım yayımlanan son güncellemeye sahip. Tüm güncellemeler yapıldı fakat bir değişiklik yok. Sorunlarımın ivedilikle çözülmesini rica ediyorum.

profile profile profile
Burak
14 Kasım 20:23

Togg Firması tarafıma dönüş yapana kadar adaş sistemi ile ilgili yazılımsal bir problemden dolayı Togg T10X v2 Uzun Menzil aracım ile trafik kazası geçirdim. 95 km/Saat hızla giderken araç hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptım ve hava yastıklarım dahil açılmadı. Togg servis yetkililerine göre yeterince hızlı bir çarpışma meydana gelmemiş. Israrım üzerine Airbag sensörlerinin ve yazılımın kontrolünü istedim ve sonuç tabii ki çözümsüz. Yerli araç hevesiyle başladığım bu yolculuk büyük bir hüsran ve buruklukla sonlandı. Yaşamış olduğum trafik kazasıda cabası. Paranızla dert sahibi olmak istemiyorsanız benim yaptığım hatayı yapmayın.

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10X Yolda Aniden Kapanıyor, Can Ve Mal Güvenliğim Tehlikede!

Bülent
27 Ekim 14:22
Togg T10X Yolda Aniden Kapanıyor, Can Ve Mal Güvenliğim Tehlikede!
Rafet sonuçtan çok memnun

Togg T10X: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Rafet
01 Şubat 16:29
Cemalettin sonuçtan hiç memnun değil

Togg Aracımda Yaşadığım Sorunlar Ve Çözüm Beklentim

Cemalettin