Mert sonuçtan hiç memnun değil

Togg Sipariş Sürecinin İlerlememesi

23 Eylül 2024 21:12

Ön siparişi vereli 10 gün oldu, siparişim hala ilk günkü aşamada duruyor. Çağrı merkezi ile görüşmelerde kredi kampanyasının eylül ayını kapsadığı söyleniyor. 14 eylülde verdim siparişi sorun yaşamamak adına ama sorun yaşayacağım gibi gözüküyor. Ayın ortasında sipariş verip kampanyadan yararlanamamak da saçma olacak. Stok olmayan ve ay sonunda üretimi gerçekleşecek ürün için insanlardan para toplayıp, paralar değerlendiriliyor muhtemelen. İnsanın aklına başka bir ihtimal gelmiyor. Kredi kampanyası olmasa satılmayacak arabayı bekliyoruz ki üretilsin, teslim edilsin.
Sipariş no: #16889337.

profile profile profile
25 Eylül 2024 08:33 (Şikayetten 1 gün sonra)
25 Eylül 2024 10:07

Şu otomatik mesajı düzeltin bence. Trumore üzerinden de talep oluşturdum. Geri dönüş yapılmıyor oradaki taleplere.

Yorumlar (7)

Şikayeti Çözüldü

Aynen bende anlamadım bir yandan tüm kanallar aracılığıyla bangır bangır kampanya yapılıyor alalım diye amaç araç satmak zaten kampanyanın amacı bir yandan da sipariş verince belirsiz ve olumsuz dönüşler yapılıyor zorla arabayı almaya çalışıyoruz süreç sanki öyle işliyor ben de şaşkınım ve anlam veremedim madem öyle stoklar durdu diye duyuru yapılsın açık açık standart menzil için boşuna insanlar arabasını satıp para toplamaya kalkmasın oradan buradan

Ruhi

Hangi versiyon uzun menzil mi kısa menzil mi aldınız?

Ruhi

Ödeme ekranı araç üretimi bittikten sonramı açılmış oldu şu an hangi aşamadasınız? Bende 6 ekimde sipariş verdimde acaba ay sonunakadar açılırmı ondan merak ediyorum

Mert

Evet araç üretimi sonrasında açılıyor. V1 standart sipariş ettiyseniz bir ihtimal bu ay sonunda ödeme ekranınız açılır ama min 3 hafta sürüyor ödeme ekranı açılması

Ruhi

Ödeme ekranınız sürecinizde ilerleme oldu mu

Şikayeti Çözüldü

Aslında önce ödemeyi açıp alıp sonra üretim yapılması gerekmiyor mu neden acaba önce üretim yapıp sonra ödeme alıyorlar bu şekildeellerinde araç birikiyor sonradan şartlar uymadığı için alıcı vazgeçtiğinde

10 Ekim tarihinde açıldı ödeme ekranı

İbrahim sonuçtan memnun