Yasin sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 17:47

Servis hizmeti ve bilgilendirme çok kötü!

Aracımı 2 ay önce teslim aldım. 3 hafta önce termal prop hatası diye bir hata alıp aracımı kenara çekemeden yol ortasında kaldım. Hareket bile etmedi. Servisle konuşup onlar da üstesinden gelemedikleri için çekiciyle yedi mavi Togg servise çekildi. 3 gün sonra aranıp güncelleme eksikmiş tamamladık güvenle sürebilirsiniz dediler. 1 hafta önce tekrardan yolda kaldım hem de arkadan çarpılabilecek şekilde otoyol ortasında. Araç tekrardan hareket etmedi bu sefer Gemlik fabrikaya çektiler aracı. 1 haftadır her gün aramama rağmen ne Gemlik fabrikaya ne de yedi mavi Togg a ulaşabiliyorum. Servis hizmeti ve bilgilendirme çok kötü. Kimseye ulaşamıyorum telefonlara cevap vermiyorlar. Canımızı tehlikeye atacak kazaya sebebiyet verebilecek bu durumun mağduriyetini yaşıyorum.

profile profile profile

Yusuf
Yusuf

Merhaba şikayetinizle ilgili gelişme var mı. Şu anda aracın Durumu nedir. Rica ediyorum. Bilgi verebilir misiniz.

Tahsin
Tahsin

25.12.2023 tarihi itibariyle aynı problemi ben de yaşıyorum. Sizin probleminizde bir gelişme oldu mu, arıza neymiş? Paylaşabilirseniz memnun olurum Yasin Bey.

Ayhan
Ayhan

Merhaba benim aracımda termal prop arızası veriyor. Hareket etmiyor şarjda olmuyor

Yasin

Araç 1 ay serviste kaldı. 1 ay sonrasında önce pili değiştirmeyip sadece bir bölümünü değiştirip Gemlik fabrikada güncelleme yapamadıkları için geri gönderdiler zeyrinburnuna. Onlar da bana teslim etmeden güncelleme yapınca araç tekrar arıza verdi. Tekrar Gemlik fabrikaya pil değişimi için gönderildi. Aracın pili değiştirildi. Tarafıma araç verildikten sonra hala hata veriyor ve 2 gün önce pili değişmiş araç çalışmadı şarj da olmadı

togg-arizasi-ve-servis-hizmeti-1.jpg

Cihangir
20 Eylül 2024 14:35
Muhammet. sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet.
13 Ağustos 2024 15:46