Xbox Konsolun Edge Tarayıcısıyla Tod TV İzleyememe

17 Nisan 2024 15:33

Xbox konsolumda Edge tarayıcısını kullanarak Süper Lig maçlarını açmaya çalıştığımda maç esnasında yayını açmıyor.

Sadece Süper Lig ve formula 1 canlı yayınlarında bu sorunla karşılaşıyorum. Diğer herhangi bir kanalda canlı yayınları açabiliyorum. Yani anlaşılıyor ki teknik bir sorun değil, burada kasıtlı bir kısıtlama var.

Halbuki ben sezonluk Süper Lig paketimi satın alırken "Web, Cep, Tablet, Smart TV, Apple TV 4K, Android TV" kapsayacak şekilde aldım. Buradaki "web" Xbox konsoldaki Edge internet tarayıcısını da kapsıyor demek oluyor. Yani satın aldığım bir hizmeti kullanamıyorum.

Android TV'm eski model tod TV uygulamasını desteklemiyor. Bana laptopu televizyona bağlamayı'da önermeyin. Böyle hamallık yaparak maç keyfi yaşamanın ne anlamı kalıyor.

Bu sorunu çözmenizi talep ediyorum. Hatta size önerim Microsoft Store'a Tod TV uygulamasını getirmeniz. Bir çok ülkede faaliyet gösteren koskoca Bein Medya için basit bir işlem olsa gerek.

Üye no: 16076806

19 Nisan 2024 19:38

Geçen sezonda aynı sorunla ilgili mail atmıştım cevap verilmemişti. Bu sezonun başında da mail attım. Bana cevap olarak sorunu çözdük artık girebilirsiniz diye cevap vermiştiniz, ama o gün girmemle aynı sorunu görmem bir olmuştu. Sizinle doğrudan iletişim kurmam bir çözüm getirmedi. Artık bir de bu platformda sorunumu dile getiriyorum.

22 Nisan 2024 13:31 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Olcay Ö., ile 22.04.2024 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

30 Eylül 2023 13:02
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
09 Aralık 2023 19:16
TOD Tv Bein Sports 1 Kanalı Maç İzleyemiyorum. Yeni Üyelik Aldım

Tod TV'de Süper Lig Yayınlarında Sürekli Donma Ve Yetersiz Teknik Destek

29 Eylül 2025 22:16

Osman
17 Ağustos 2025 21:42
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Ünal
11 Ağustos 2023 21:32