Feyyaz sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 20:57

Bu şikayetimi yazdığım tarih olan 09.08.2024 tarihinde saat 17:50'de TOD platformuna üye oldum. Yaklaşık 2 saat sonra evimde uygulamayı kullanmak istediğimde, Commnet olan servis sağlayıcımın TOD tarafından bir şekilde engellendiğini öğrendim. TV uygulamasında yayını izleyemiyorum, PC ve mobil cihazda ise uygulama benim yurt dışından bağlandığımı veya VPN kullandığımı sanarak beni engelliyor. Şu an itibariyle kesinlikle uygulamayı çalıştıramadım. Bu sorun TOD uygulamasından kaynaklanmaktadır.

Sorun çözülemeyince hesabı kapatıp ücret iadesi talep etmek istedim, karşımda bir muhatap bulamadım. Digiturk müşteri hizmetlerini aradım (02124737373). Yaklaşık 30 dakika telesekreterde bekledikten sonra uygulamada 'hesabım' bölümünden bu işlemi yapacağım söylendi ancak ne uygulamada ne de web arayüzünde böyle bir buton yok. Kendimi kandırılmış gibi hissetmekteyim. Koca firmadan ne bir yetkiliye ne de bir muhataba ulaşamıyorum. İvedilikle ücretimin iadesini ve hesabımın sonlandırılmasını talep ediyorum.

Korsan yayın izlemek istemediğim için bu legal üyeliğim olsun istedim ancak legal yayıncı kuruluşun bu şekilde tüketiciden uzak olması beni çok üzdü.

11 Ekim 2024 10:51

Tod TV ile ilgili daha önce VPN kullanmama rağmen uygulamanın VPN kullandığımı sanarak giriş yapmamı engellemesi ve Philips marka televizyonumun uygulama tarafından desteklenmemesi hakkında 09 Ağustos 2024 tarihinde sikayetvar.com platformundan da şikayette bulunmuştum.

Kendileri zahmet edip 23.08.2024 tarihinde tarafıma dönüş sağlayıp, sorunun kendilerinden kaynaklandığını kabul etmişler ve ödemenin iade edilmesi için talebimin "muhasebe servislerine" iletileceğini ve tarafıma ulaşılacağını söylediler.

O günden sonra tarafıma herhangi bir geri dönüş sağlanmadı, 13.08.2024 tarihinde Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim cevap gelmedi, çağrı merkezine ulaşılamadığından 12.09.2024 tarihinde e-posta ile başvuru yaptım buna da bir dönüş sağlanmadı ancak 10.10.2024 tarihinde dönüş yapabildiler ve sorunun tarafımdan kaynaklandığı herhangi bir iade yapılmayacağını beyan ettiler.

Tod TV müşteri temsilcisinin bence üslubuna dikkat etmeden yaptığı bilgilendirmede, sorunun internet servis sağlayıcımdan kaynaklandığını, (tod TV izlemek için ekstra ücret vererek) "statik ip" almamı tavsiye edip Philips marka televizyonlarla ilgili sorunun da giderildiğini söylediler.

Benim sorunum devam etmektedir, üye olduğum 09.09.2024 tarihinden bu yana tek bir tod TV içeriğine giremedim, hiçbir kanalı izleyemedim, ödediğim ücretin tamamı boşa gitti ve ücret iadesi yapılacak diye oyalandım.

Bu açıkça müşteriyi oyalama, dikkate almama veya aldatmaktır. Sorunun nedenini Türkiye'de Yasal bir internet servis sağlayıcının üzerine yıkmak veya çözülmemiş bir sorunu çözülmüş gibi göstermek müşteri memnuniyeti değildir.

Verdiğim parayı belki geri alamayacağım ancak umuyorum platformunuza üye olmak isteyenler nasıl bir hizmetle karşı karşıya kalacaklarını burayı okuyarak öğrenmiş olurlar.

12 Eylül 2024 13:03

13 Ağustos 2024 13:57

13.08.2024 tarihi itibariyle tod TV geri dönüş sağlamadı ve sorunun çözümüne ilişkin bir hamlede bulunmamıştır. Web sayfalarında ve uygulamalarında üyelik iptali ve ücret iadesi yapılamamaktadır. Şikayetimi Tüketici Hakem Heyeti'ne ilettim, sonuç hakkında buradan gelişmeleri paylaşacağım. Bu platformdan uzak durmam gerekiyordu bu bana ders olsun.

23 Ağustos 2024 13:22 (Şikayetten 13 gün sonra)

Sayın Feyyaz E., ile 23.08.2024 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

03 Eylül 2024 12:40

Tarafımıza 23.08.2024 tarihinde tod müşteri hizmetleri tarafımı arayarak, sorunu kabul etmiş ve ödeme iadesi yapılacağı bildirilmiştir ancak bu gününe kadar ne tarafıma ulaşılmış ne de üyeliğim iptal edilmiştir.

12 Eylül 2024 13:20

[email protected] adresine e posta ile mağduriyetimin giderilmediğini de ilettim. Çağrı merkezi diye bir durum zaten yok. Muhatap alsanız müşterinizi, bu kadar üzerine düşmezdim ama ben bu haksızlığa tahammül etmeyeceğim.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2024 11:32
Digiturk Tod TV Aboneliği Almama Rağmen Hizmet Alamıyorum
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Yücel
20 Eylül 2024 19:25