Funda sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 21:00

14.04.24 tarihinde oynanan f. Karagümrük Fenerbahçe maçını izlerken saat 20:13te yayınım hata verip kapandı tekrardan sayfayı yenileyip maçı açtığımda 14.04.24 tarihinde saat 16:00da oynanan ç. Rize-Antalya maçını oynatmaya başladı. Bu sorunu daha önce Fenerbahçe'nin başka maçlarında 2 kez daha yaşamıştım. Ne müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorum ne de üyeliğim yıllık olduğu için iptali yapabiliyorum. Böyle saçma bir hizmet olamaz. Bundan sonra asla ve asla üyelik oluşturmayacağım. Maçları bir şekilde izlerim elbet ama sizin gibi firmaya 1 TL bile kazandırmayacağım artık.

15 Nisan 2024 10:54 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba Funda A., irtibat bilgilerinden ulaşılamadığı için tarafınıza sözlü bilgi verilememiştir. Kayıtlardaki e‑mail adresine 7/24 ve Müşteri Hizmetleri iletişim kanallarımızdan bize ulaşabileceğine dair bilgi gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

15 Nisan 2024 14:19

Mailinize iletişim numaramı göndermeme rağmen dönüş olmadı. İletişim numarasından da müşteri hizmetlerine asla bağlanılmıyor sürekli ana menüye atıyor. İlgili bir firma olmanızı umuyor ve dönüş bekliyorum

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Tek Cihazda İzlerken Yayın Hataları Ve Yetersiz Destek

Gökhan
25 Eylül 2025 00:19
Tek Cihazda İzlerken Yayın Hataları Ve Yetersiz Destek
tek-cihazda-izlerken-yayin-hatalari-ve-yetersiz-destek-1.jpg
Yakupcan sonuçtan hiç memnun değil

Yakupcan
25 Ağustos 2024 22:28
TOD Tv Tod İle Maç İzlemek Bir Hata

Barış
30 Aralık 2023 00:58
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
11 Ekim 2024 14:32
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
04 Ocak 2024 14:59