TOBB ETÜ Hastanesi Acil Servisi Şikayet

15 Kasım 2023 19:20

Merhabalar,

14.10.2023 tarihinde yüksek tansiyon ve kalp ağrısı şikayetiyle TOBB ETÜ Hastanesi Acil Servisine başvurdum.

Bir takım tetkikler yapıldı, akciğer filmi çekildi. Doktor tarafından 'Önemli bir şeyiniz olmadığı', her şeyin normal olduğu tanısıyla Acil Servisten taburcu edildim.

Ziyaretimi E-nabızdan kontrol ettiğimde, doktor tarafından sadece 'Göğüs Ağrısı' teşhisi konulduğunu öğrendim.

Ancak, yapılan tetkiklerde kan değerlerimin bozulduğunu fark ettim. Doktorun söylediklerini ciddi bulmadım; başka doktorlara ve hastanelere gittim. Yapılan tetkikler sonucunda akciğer kanseri ve interstisyel akciğer hastalığı olduğumu öğrendim. Yani durum çok ciddiymiş.

Ayrıca bir Kardiyoloji profesörü tarafından tekrar EKG çekildi ve çekilen EKG sonucunda kalbimin sağ tarafının çalışmadığı, sol tarafıyla idare ettiğim teşhisi kondu. Kullandığım kalp ve tansiyon ilaçları değiştirildi.

Şikayetim şudur: TOBB ETÜ Hastanesi, elindeki imkanlarla ya ortada ciddi hastalıklar olduğunu teşhis edemedi ya da bu ciddi hastalıkları teşhis edecek veya yönlendirecek yeterliliğe sahip değil.

15 Kasım 2023 19:17

Şunu da belirtmek isterim ki, yaklaşık yirmi senedir eski adıyla Mesa Hastanesi, yeni adıyla TOBB ETÜ Hastanesine gitmekteyim. Yani 20 senedir devamlı müşterisiyim

16 Kasım 2023 17:39 (Şikayetten 22 saat sonra)
16 Kasım 2023 19:21
TOBB ETÜ Hastanesi Acil Servisi Şikayet

Merhabalar, Çekilen EKG yi, akciğer grafisi raporlarını, kalp enzimlerini ve kan tahlillerini burada yayınlarsanız sevinirim Saygılarımla Devlet Budak Makine Mühendisi

17 Kasım 2023 08:54

Neyse, bir set çekelim geçmişe. Bahsettiğiniz hastalıklarımı tedavi edebiliyor musunuz? Geleyim mi?

Nehir sonuçtan çok memnun

09 Ağustos 2023 01:23
"Geri dönüş için teşekkür ediyorum"

Hastane Sürecinde Teşhis Karmaşası Ve Uzayan Ağrılar

12 Kasım 2024 11:57

22 Aralık 2023 10:30
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teşhis Sonucu Yaşanan Sağlık Krizi

04 Ocak 2025 18:26