Mert sonuçtan hiç memnun değil

Tinder Hesabın İnceleniyor Bildirimi, Beğenilerin Hiç Gitmemesi

Tinder Hesabın İnceleniyor Bildirimi, Beğenilerin Hiç Gitmemesi
18 Temmuz 2024 13:41

Hangisinden başlayayım bilmiyorum. Sorun üstüne sorun yaşıyorum. Daha 4-5 gün önce Tinder hesabı açmıştım. Ve aldığım Gold üyeliğe, bir de üstüne hesabımı onaylatmama rağmen inceleme altına alındı şeklinde bildirim geldi. Ancak bu kadar olur. Üstelik birkaç dakika sürecek denmesine rağmen hala inceleme altında yazıyor. "Haftalardır inceleme altında ve kullanamıyorum" diyenler olduğunu da duyunca art niyetli olunduğu ihtimalini düşünmeden edemiyorum ne yazık ki. Sorunun düzeltilmesini istiyorum. Para ödediğim halde yaşatılan bu mağduriyet hoş bir durum değil. Ayrıca beğenilerin karşıya gittiğinden bile şüpheliyim. Bir eşleşmem olmuştu ve mesajlaşırken eşleşme bir anda kayboldu ve beğendiklerime baktığımda "eşleşmeyi kaldır" ibaresi de vardı. Bu eşleşme var demek ve ona rağmen eşleşmem kayboldu bir anda. 4-5 günde bu kadar sorun yaşadım usandırdı yani. Hiçbir hareket yok. Üstüne yetmez gibi inceleme yapılıyor diye uyarı geldi... Hem her şeyden para isteniyor hem de para ödendiği halde kullanmama engel olunuyor. Art niyetli bir uygulama olduğunu düşünmeye başlayacağım sorunum çözülmezse.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Tinder Gold Üyelik Sorunu Ve Hesap Kısıtlaması

Hatice
26 Ocak 22:59
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Emir
21 Ağustos 2023 20:05
Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

Tinder Gold Üyelik Aldıktan Bir Saat Sonra Hesabım Kitlendi!

Hayriye
26 Temmuz 2024 04:12
Tinder Gold Üyelik Aldıktan Bir Saat Sonra Hesabım Kitlendi!

İlayda
25 Mart 2024 00:43
Tinder Hesap İncelemeye Alındı
Sidar sonuçtan hiç memnun değil

Sidar
25 Temmuz 2024 14:08