Tiktak'ta Yakıt İadesi Sorunu ve Müşteri Mağduriyeti

07 Ekim 2024 23:50

Tiktak ile kiralamış olduğum araçta "Depoyu doldur 150 TL kazan" ödülü vardı. Bu doğrultuda Shell'den taşıt tanıma ile yakıt almam gerektiği için oraya gittim ancak taşıt tanımanın o an arızalı olduğu bilgisini aldım. Normalde çalışıyor ve her zaman alıyorum. Bu sebepten dolayı ödemeyi kendim yaparak almak durumunda kaldım çünkü araçta yakıt sorunu vardı. Daha sonra Tiktak tarafından ücretin iadesinin sağlanması için iletişime geçtim ancak ücreti asla iade etmediler, sadece hesabıma puan olarak yansıttılar. Bu da ne demek oluyor? Ya o ücret mukabilinde bizim hizmetimizden faydalanır bize para kazandırırsın ya da paranı alamazsın. Yani göz göre göre parama el koymuş oluyorlar. Full depoda ülkemiz şartları gereği çok yüksek tutar ve ben bu tutarı 1 ay içinde araç kiralamada kullanmam imkansız. En az 2-3 ay sürer muhtemelen 5-6 ayı rahat var. Ancak adamların müşterilerine ben yakıtlarını kendi cebimden doldurmuş oluyorum ve aylar sonra kullanacağım aracın bedelini şimdiden ödüyorum. Veya belki hiç araç kullanmayacağım. Bu bedeli almak için onlarla çalışmak zorunda değilim. Eğer bundan sonra Tiktak kullanmaz isem param yanmış olacak. Haklı olduğum kesin iken yapmış oldukları uygulama tamamen müşterinin parasını sistem içine çekip zorunlu yollarla müşteri olmaya zorlamak üzerine veya bunu kabul etmezseniz paranıza el koyma üzerine. Az bir meblağ olsa üzerine yine düşmeyeceğim ancak meblağ yüksek ve buna rağmen yardımcı olmuyorlar. Gerekirse hakkımı yasal yollarla arayacağım. Haksızlığa asla ve asla gelmem. Herkes işini düzgün yapacak, insanları mağdur etmeye hiç kimsenin hakkı yok.

10 Ağustos 2023 13:04
Tiktak Kirala Benzin İndirimi
Erdo sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 10:09
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Tiktak Araç Kiralama Deneyiminde İndirim Yanıltmacası

19 Ocak 20:18
Tiktak Araç Kiralama Deneyiminde İndirim Yanıltmacası
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 16:01
Ferhan sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 12:17