TikTak Kirala Aküsü Bitik Araç Mağduriyeti

TikTak Kirala Aküsü Bitik Araç Mağduriyeti
10 Temmuz 2024 19:13

10 Temmuz 2024 saat 14.48'de kiraladığım 34 HKK 406 plakalı aracın yanına gidip kiralamayı başlattığımda aküsünün bitmiş olduğunu fark ettim. Müşteri hizmetlerine bağlanıp arıza bildiriminde bulundum. Aracın aküsü bitik olduğundan dolayı sistem üzerinden aracı kitleyemediklerini belirttiler. Teknik ekip yönlendirildi ve kısa bir süre aracın başında beklememi rica ettiler. Sizi kırmayıp kısa bir süre denildiğinden aracın başında beklemeye başladım. Telefondaki müşteri hizmetlerine de acil işe gitmem gerektiğini belirtmeme rağmen aracın başında 1 saati geçen bir sürede beklemek zorunda kaldım. Sizin kontrol eksikliğiniz yüzünden mağdur duruma düştüm. Teknik ekip geldiğinde aracın başında beklemiş olmama şaşırdı. Çünkü aracın aküsünün bitik olduğunu daha önceden biliyorlardı. Aküsü bitmiş bir aracı haritada kiralanabilir olarak tutmak sizin ekibinizin suçudur. Sonuç olarak iş görüşmeme giderken sizi tercih ettiğim için pişmanım. Hem işimden hem de zamanımdan oldum. Bu mağduriyetimden dolayı sizden ricam hiç değilse böyle hatalı durumlar olduğu zaman markanızın müşterinin arkasında olduğunu görmek açısından hesabıma kupon tanımlamanızdır. Ekli görselde Tiktak ile olan görüşmelerimin saatlerine bakıp ne kadar zamanımızı çaldığınızı görebilirsiniz. Eğer şikayetimi dikkate alıp telafi etmezseniz bu durumdan çevremdeki herkese bahsedip, araç kiralamada başka marka tercih edeceğim.

07 Temmuz 2023 01:07

09 Haziran 2024 13:00
Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 14:04
Tiktak Araba Kilitlenmesi Ve Üyeliğin Pasife Alınması
İrem sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2024 20:26
Ferhat sonuçtan çok memnun

29 Haziran 2023 18:29
"Tiktağa teşekkür ederim iademi yaptılar"