Doruk sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Hasar İddiası Ve Şeffaf Olmayan İşlemler

Haksız Hasar İddiası Ve Şeffaf Olmayan İşlemler
20 Ekim 2024 01:47

20.08.2024 tarihinde yaptığım kiralama için 17.10.2024'te 3263808 talep numarasıyla 39.977₺ fatura gönderdiler. Durumu öğrenmek için aradığımda aracın sağ kapı bölgesinde göçük olduğunu ve benim kiralamam sonrası oluştuğunu söylediler. Oysa ben kiralama başlatırken bile aracın her noktasında hasar bildirimleri mevcuttu. Kiralamam sırasında hiçbir kazaya karışmadığımı ve varsa suçun bana ait olduğunu ispat edecek video, MOBESE kayıtlarını talep ettim. Bunun üzerine benden sonra kiralama başlatırken çekilen bir fotoğrafı bana gönderdiler ve bütün ücreti kayıtlı kartlarımdan çektiler. Ben aracı gece saatlerinde İstanbul Nişantaşı City's AVM otoparkına park edip kiralamamı sonlandırmışken, benden sonra yapılan kiralamaya ait diye ilettikleri fotoğraf gündüz ve açık alanda çekilmiş. Israrla videolu kanıt talep etmeme rağmen paylaşılmıyor. Araçların hepsinde kaza sensörleri var. Hadi ben böyle bir hasar verdiğimi fark etmedim diyelim, böyle bir hasarda bu sensörlerin çalışmama ihtimali de yok. Hiçbir şekilde şeffaf olmayan, kimin cebinden ne kadar çalarsak kârdır diye çalışan bir firma. Tüketici Hakem Heyeti'ne gerekli şikayette bulundum. Bütün hukuki haklarımı da arayacağım.

profile profile profile
Doruk
23 Ekim 17:24

Tiktak üstünde yaşadığım bu problem sonrası Getiraraç uygulamasına geçiş yaptım ve bütün kiralamalarımı sorunsuz şekilde yapmaya devam ettim. 21.10.2025 tarihi itibariyle getiraraç uygulaması tiktak bünyesine katıldı. Bu durum sonucunda tiktak ile iletişime geçtim ve getiraraç uygulaması üstünde sorunsuz kiralama yaptığım ve bu uygulama bünyelerine katıldığı için tiktak uygulaması üstünde kiralama yapmaya devam etmek istediğimi ilettim. Sonuç ne oldu dersiniz? Üyeliğiniz pasif duruma alındığı için sizi uygulamada tekrar misafir edemeyeceğiz şeklinde bir mesajla konu kestirip atıldı. Ben getiraraç üstünde sorunsuz şekilde kiralama yapmaya devam ederken ve bu uygulamayla hiçbir problemim yokken sırf bünyelerine katıldığı için ve tiktak üstünde üyeliğim pasif durumda olduğu için mağduriyet yaşamaya devam ediyorum. Müşteri temsilcileri destek olmaktan bihaber.

Elsen sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 11:32

Tiktak In Haksız Yere Tarafımdan Aldığı Para

05 Haziran 2024 18:55
Tiktak In Haksız Yere Tarafımdan Aldığı Para
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Şeffaf Olmayan Süreç ve Haksız Fatura Şikayeti

07 Ekim 2024 21:30