Tickets.com.tr Bilet Kesildikten Sonra Ek Ödeme Talebi!

29 Ağustos 2023 20:33

Tickets.com.tr üzerinden iki kişi için bilet satın aldım. 2-3 saat sonra biletin fiyatı değişti, ek ödeme yapmanız lazım, bu kadar vaktiniz var diye mail geldi. Biletin kendi sitesinde (Pegasus) bile daha ucuzken neden ek ödeme yapacakmışım. Ayrıca bilet kesildikten sonra bilet fiyatı arttı. Demek ne demek? Bu şirketin kendi alacağı bir risktir ek ödeme talep etmek, ne demek? Resmen skandal. Online iptal seçeneği yok. Bu saate kadar ek ödeme yapın diye geri sayım saati koymuşlar ama o saatte ne olacak yazmamışlar. Ek ücreti de mi kafalarına göre çekecekler yoksa bilet iptal mi olacak belli değil. Verdikleri PNR, Pegasus webinde geçerli değil, ortada bilet de yok. Ek ödeme yapmayacağım ve iade talebim var, fakat mailde ve webte yazdıkları telefonu açan yok. Yurt dışına bağlıyorlar telefonu, orası da çok sıra var diyor, dakikalarca yine bağlanan yok. Şirketin güvenliğinden şüpheli olduğum için bankama şüpheli bildirimde bulundum. Bilet iadesinin acilen tarafıma yapılmasını bekliyorum.

Yorumlar (5)

Ali

Aynısı benim başıma geldi. Uçak sistemde görünmüyor ve ek ödeme aldılar. Bunun üzerine iptal sağladım ama İade alamadım. Ne Pegasus ne de Tickets.com sorumluluk almıyor. 3 ay uğraştım ama maalesef ilgilenen olmadı. İki şirkette kendilerinden topu karşıya atıyor. Yurt dışı şirket olduğundan ulaşım zor. Bir daha Pegasus asla. Umarım alırsınız.

İncimiray

Merhaba ben bilmeden bu siteden bilet aldım ve iptal ettiler iade istedim pazar günü olduğu için bir şey yapamıyorum sizin iadenizi yaptılar mi?

Ali

Maalesef iade etmediler. Pegasus ile bu şirket ikisi de sorumluluk almıyorlar. 16 Bin tl param gitti. Kaç ay mail üzerinden görüştüm ama sonuç sıfır. Bu şirket yurt dışında olduğu için rahatlar. Ödemeleri de kendi kartları ile yaptıklarından iade onların kartına oluyor. Umarım siz sonuç alırsınız.

Ali

Merhaba hanım efendi aynı durum başımıza geldi ortada bilet yok. Acaba sonuç alabildiniz mi? Ben bugün iptal talebinde bulundum. Ancak dönüş olmadı.

İncimiray

İade oldu mu sizin benimde bugün basıma geldi ben bilmiyordum bu kadar şikayeti

Seckin sonuçtan hiç memnun değil

Mytrip.com ve Pegasus Tarafından Yaşanan Mağduriyet

Seckin
14 Aralık 2023 13:24

25 Ocak 2025 11:16
Ali sonuçtan çok memnun

11 Ocak 2024 13:42
"Mytirp iptal olan biletimin Pegasus tarafından iade yapılan miktarı kredi kartıma iade etti. Teşekkür ederim"