Thermex Garanti Sürecine Arızalı Ürün Sorumsuzluğu

Thermex Garanti Sürecine Arızalı Ürün Sorumsuzluğu
Oktay
12 Temmuz 2024 01:37

Thermex 2025'in 4. ayına kadar garantisi devam eden kombi arızası için müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. Onlar da Bandırma'daki yetkili servislerine kayıt açmışlar. Servisin arıza için bizlere dönüş yapması gerekirken, 2 gün sonra biz servise ulaştık. İlk görüşmemizde arıza kaydı açtıklarını dile getirdiler fakat ilerleyen 2 gün içerisinde kimse dönüş yapmadı. Tekrar yetkili servisi aradığımızda, kombi yaz modunda iken peteklerin ısındığını ve bazen basınçlı şekilde kombinin altından dışarıya su attığını söyledik. Servis ise üstüne gelip arıza tespiti yapmadan, fabrikadan yedek parça gelmediğini, peteklere giden vanaları kapamamı ve öyle kullanmamı söyledi. Fakat kış geldiğinde ne olacağını sorduğumda, 'O zaman da açarsınız, yapabileceğimiz bir şey yok' diye bir cevap aldık. Su atmasıyla ilgili sıkıntımız, kombi biraz uzun süre çalıştığında devam ediyor. Bu aldığımız cevabı müşteri hizmetlerine ilettiğimizde, kendilerinin servisle iletişime geçip geri dönüş sağlanacağını söylemelerine rağmen, 04.07.2024 tarihinden bugüne kadar 8 gündür müşteri hizmetlerini 3 kez aradık ve her seferinde aynı cevabı aldık, ve bir geri dönüş yok. Mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini istiyoruz. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruyoruz.

12 Temmuz 2024 12:32 (Şikayetten 10 saat sonra)

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Protherm Lynx Kombi: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

06 Aralık 2024 10:56
Taner sonuçtan çok memnun

17 Şubat 2025 17:27

21 Mart 2024 17:49
Protherm 4 Parça Değiştirdik Dedi Değişen Parçalar Ortada Yok
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 10:42

28 Aralık 2023 13:11