The Nowa Akademi Eğitim Platformu Üyeliğinde Yaşadığım Sorun Ve Çözüm Süreci

Melike
25 Mayıs 2024 09:093.785

The nowa akademi yolda çevirip günde 20 liraya İngilizce öğrenmek ister misin dediklerinde fikir çok cazip geldi. Sözleşmeyi imzaladım. Web sitesine girdiğimde videoların benim için eğitici olmadığını fark ettim. Her ay bir öğrenci için bu miktar ödemeler fazla geliyor olabilir. Ben e devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak paramı geri aldım. Sözleşmeyi iptal ettirdim. Şikayetim yok sadece bilgilendirme olsun diğer mağdurlara. Boşuna bana marka karalamaktan dava açmakla tehdit etmeyin. Bu yaptığımın suç olmadığını biliyorum açsanız da bir şey olmaz yani

Yorumlar(17)

Benzer Şikayeti Var
31 Ocak 00:04

Artık müşteri temsilcisiyle tekrar bunu sorup oda bana en son ne zmn giriş yaptınız diye hesap sorarak kavga çıkartmak istemiyorum. Muhatap dahi olmak istemiyorum zaten yaşattıkları yüzünden eğitime girmek dahi istemedim sürekli o anları hatırladığım için. Tüketici heyetine başvursam kazanabilir miyim? Çünkü icra açıp daha fazla almalarını istemiyorum zaten öğrenciyim ödeyemem. Ama haklı olduğumu da biliyorum. Fakat sözleşmeye göre de cayma hakkım yok 10.04.2024 de aldım eğitim setini. Bu hakkımı almama engel olur mu? Zaten parasını ödediğim yerde değişti güncellendiği için. Yeni Çağ idi şimdi Egeco pazarlama şirketine ödüyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Müşteri temsilciyi ve erişememe sorununu göndersem kazanır mıyım davayı? Bilgisayardan erişimi açmışlar açabiliyorum siteyi yinede hakkımı almak istiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum sizce?

Benzer Şikayeti Var
30 Ocak 23:57

Bende müşteri temsilcisiyle sorun yaşadım. Kişisel nedenlerden ötürü eğitimi açıp bakmamıştım bir gün fırsat bulup baktığımda eğitime giremedim siteyide bulamamıştım. (Hatta burada onunda ilgili şikayette görmüştüm ardından bende şikayet etmiştim bu siteden). Daha sonrasında parasını istediler bende ne yüzle istiyorsunuz normalde bana açıklama yapmanız gerekiyor diye kavga ettim. WhatsApp üzerinden yazdım ama kendisi beni arayıp kavga ettik haklıyken haksız duruma düştüm maalesef çünkü parasını istemelerini bilirken sistemin yenilendiği ile ilgili bu yüzden geçici süreliğine sisteme giriş yapılamayacağını bildiren bir mesaj atmak zorunda olmadıklarını söyledi 500 kişiye bu mesajları nasıl iletelim sizi bulalım vs. Diye haklı çıkarttı kendini ve bunun sonucunda manipüle edilerek yeni güncellenmiş eğitim setini kabul ettim. Zaten 10 bin lirasını ödemiştim o yüzden paramı geri alamayacağımı düşünerek kabul ettim bir de süresi uzadığı için. Şimdi telefondan giriş yaparken bilgisayardan erişimim engellenmiş

Şnurr
Şnurr
4 Şubat 2025 20:19

Merhaba bende aynı durumdan mağdurum süreç hakkında bilgi verebilir misiniz hala öğrenciyim hiç verim alamadığım şeye para ödemek zorundayım

25 Temmuz 2024 10:08

Merhaba. Tam olarak başvuruda ne yazdın ve kayıt olduktan ne kadar süre sonra başvuru yaptın. Ben başvuru yapalı 1 ay kadar oldu fakat hala sistemden savunması istendi yazıyor. Ne kadar sürede başvuru sonucun belli oldu

5 Temmuz 2024 14:25

Merhaba. Bende sisteme giriş yapalı 3 ay oldu. 600 TL bir ödeme yaptım sadece. Heyete nasıl başvuru yaptınız. Daha net bilgi verir misiniz? Bir de sözleşmeye formalite icabı olduğu söylenerek kendi el yazım ile cayma hakkımın olmadığına dair yazı yazdırıldı. Sizde bu şekilde bir yazı yazmışmıydınız?

7 Haziran 2024 20:03

Merhaba acaba siz uygulamayı satin aldıktan kaç ay sonra başvurdunuz heyete benimki 3 ay oldu çünkü yardımcı olursanız sevinirim🥲

7 Haziran 2024 01:30

Ve aleyhime sonuçlanmasını nasıl sağlayabilirim siz nasıl sağladınız bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim

7 Haziran 2024 01:28

Ne kadar Sürüyor süreç peki bu arada yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim

7 Haziran 2024 01:27

İlk 3 ayini ödedim artık ödemeye devam etmeyeceğim

7 Haziran 2024 01:24

Ve cayma hakkı da varmış sitelerinde öyle yazıyor bir suru hakkımız varmış bu konuda hiçbir şekilde satılırken bilgi verilmedi bana verilseydi ikinci günü bu hakkı kullanırdım yanlış bilgilendirildim bu konuyu da paylaşmam gerekiyor mu heyetle

7 Haziran 2024 00:48

Lütfen bana da yardımcı olur musunuz

7 Haziran 2024 00:37

Merhaba süreci anlatır misiniz ben de aynı durumu yaşıyorum uygulamada ne kadar süre geçirdikten sonra başvurdunuz, ben arayıp içeriklerin çok basit olduğunu her yerde böyle içeriklerin mevcut olduğu söylediğimde çok uygulamada kısa bir vakit geçirdiğim için bu kadar kısa sürede zaten yeterli olmayacağını dile getirdiler ve iptal edemedim ama içerikleri hiç beğenmedim bu içeriğe 15 bin tl ödemek istemiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim

You Open The Doors Mağdur Edilen Tüketici Hak Arayışında

Petek
10 Kasım 2023 22:443.378

You Open the doors adlı sözde dil kursu tarafından mağdur edildim. Firma isimleri Sen Seç Yayıncılık olarak geçiyor. 14 ...

4 Destek6 Yorum