Burak sonuçtan hiç memnun değil

Lunarya Wedding Düğün Organizasyonunda Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

24 Temmuz 2024 16:26

- Sözleşme yapıldığı sırada tüm ücreti 3 ay önceden aldığı için olumsuz sorunlar için hiçbir şey yapamadık. P**** Hanım, sözleşmede yazan bir maddenin bile eksik olması halinde paranızı iade ederim sözleri verip anlaşma sırasında güven verdiği için bu yeri seçtik. Düğün sırasında hiçbir şey yolunda gitmedi. Parayı erken aldıkları için sözleşmede yazan çoğu madde yapılmadı.
- Mekan, günlerce uğraşıp hazırladığım oturma düzenini karıştırıp herkesi kafasına göre oturttu. Aile masaları en arkada ve en kötü yerde oturmak zorunda kaldı. Sahneyi hiçbir şekilde görmüyorlardı. Karşılamaya hiçbir şey bilmeyen hostes konduğu için hostes, insanları verilen oturma düzenine göre değil rastgele oturttu. Boş yerlere oturun dediğini düğüne gelen misafirlerden teyit ettik. Mekan sahibi P**** tarafından masaların yanlış numaralandırıldığı, verdiğimiz düzene uymadığı için bu sorunu yaşadık.
- Davetiyede 18.00'da kokteyl belirtilmesine rağmen gelen çoğu insana kokteyl ikram edilmemiş ve 1 saat ayakta beklemişler. Kokteyl menüsünün 2-3 masada olduğunu belirttiler, kimse memnun kalmadığını belirtti. Kokteyl etkinliği yetersiz ve kötüydü.
- Düğün yaş pastası yerine kuru browni gibi bir ürün geldi. Çoğu masaya bu kek ikram edilmedi. Kek isteyen misafirlere “mutfağı kapattık” tarzı garsonlardan dönüş almışlar. Çoğu misafir yiyemedi.
- Yardımcı olarak verilen gelin nedimesi, damat, gelin ve sağdıçtan sürekli para istiyordu. Aynı şekildeki çalışan garsonlar da sürekli para istiyordu. Garsonlar, evlilik cüzdanını vermek için bile para istedi. Herkes para kopartma derdindeydi.
- After partide, sözleşmede anlaştığımız 2 kadın dansöz gelmesi gerekirken 2 erkek zenne geldi. Daha sonra mekan sahipleri zennelere takılan bahşişleri aldı ve zenneler polise şikayet edince mekana gecenin bir yarısı polis geldi. Ortalık karıştı.
- After partide, sözleşmede 50 kişilik sucuk belirtilmesine rağmen küçük bir ekmeğin içine 1 adet sucuk verip kalan sucukları kendi personellerine ve otoparkçılara dağıttılar. 2 masaya 1 garson denmesine rağmen misafirler garson bulamadıklarını belirttiler. Yemekli düğün olmasına rağmen misafirlerimizin söylenerek ayrılışına şahitlik ettik. Bizi herkese rezil ettiler.
- Yemekler ve mezeler düğün öncesi tadımdaki gibi güzel değildi. 1 tabağa bütün her şeyi sığdırmışlardı: pilav, tavuk eti ve mezeleri. Mezeler çok kötüydü. 1 çay kaşığı pilav ve pişmemiş tavuk eti verdiler. Düğün öncesi tadılan, resimlerde gösterilen gibi hiçbir şey gelmedi.

28 Temmuz 2024 23:51

Düğün sahibi yapılan tüm kötü yorumları sildirmekte, kendi arkadaşlarına iyi yorumlar yaptırmaktadır.

28 Temmuz 2024 23:54

Çoğu gelin ve damatla mahkemelik olduğunu öğrendim. Arayıp ağlayarak özür dilediğini ve kötü yorumları sildirdiğini öğrendim.

19 Eylül 2023 08:28
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 23:29

Ünet Hall İşletmesinin Hüsranı

14 Ekim 2023 14:27
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 20:16

Şahzen Balo Davet Salonu Sorunlar