16 Ağustos 2024 15:14

Binance TR firmasına parayı havale ettim.
Ve bu firma aracılığı ile Tharoa.com dan coin aldım. Aldığım Coini bozdurmak istedim, %10 değişim ücreti istediler, ama sitenin güvenliği hakkında şüphelerim var, bu siteyi kullanan parasını çekebilen var mı?

21 Ağustos 2024 01:05

Tharoa uygulama üzerinden jkc token aldım ama tharoa uygulama haricinde jkc token diye bir şey çıkmıyor. Çıksa bile birim fiyatı tharoa ile aynı değil. Bilgisi olan var mı acaba? Bir de değişim ücretini ödeyip parasını çekebilen oldu mu? Rica etsem bu konuda gerçekten bilgi sahibi kişi var mı?

Yorumlar (6)

İbrahim
İbrahim

Bende aynı konudan şikayetçiyim bana da ulaşırmısınız

Şehzat
Şehzat

Bende mağdurum 38229 jkc aldık güya 18000 dolar ücret hala para istiyor ne yapmak gerekiyor bilen yazsın hala faal bir site Apple stroe nasıl izin veriyor böyle sitelere para kazanmak kolay mı güya 388000 dolar kazandık görüyoruz ama alamıyoruz

Fuat

Size kim önerdi. Para çekebilen oldu mu acaba.

Bayram
Bayram
Benzer Şikayeti Var

Ne yapmak gerekir. Benim de paramı vermiyor. Paramı almak için istedikleri parayı gönderdim ve bunu da önce dondurdular sonra da sildiler. Bakiyeyi sıfırladılar. Ne yapmak gerekir, nereye şikayet edebiliriz. Bilgisi olan var mıdır.

Aynı durumdayım para göndermeyin

Fuat

Ayşe hanım in dediği kişiye ulaşabildi mi? Sonuç çıktı mı?

Sami sonuçtan çok memnun

Tharoa.com Para Çekme Mağduriyeti

20 Ağustos 2024 17:34
"Tharoa turkiye **** com adreslerinden ulaştım hemen yardımcı oldular param Binance TR ye aktarıldı teşekkür ederim."
Koray sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 18:43
Tharoa.com Coin Bozdurma İşleminde Yüksek Ücret Ve Vergi Talebi
Ziya sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 20:04
Tharoa.com Paramı Vermiyorlar